|

Bonzai terörü

Zeytinburnu’nda gençlere bonzai satışı yapan uyuşturucu tacirleri, kendilerini bonzai satmamaları konusunda uyaran mahalle esnafının dükkânına kurşun yağdırdı. O sırada sokaktan geçen 43 yaşındaki E.C. hayatını kaybetti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 20:55 - 21/11/2014 Cuma
Yeni Şafak

İstanbul Zeytinburnu’nda bonzai satışı konusunda kendilerini uyaran mahalle esnafının işyerini kurşunlayan uyuşturucu çetesi, tesadüf eseri yoldan geçen bir kişinin ölümüne neden oldu. Olay, 8 Kasım günü Zeytinburnu ilçesi Seyitnizam Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre olayın gerçekleştiği sokakta işyeri bulunan İ.Y.(40) isimli erkek şahıs, mahallede uyuşturucu sattığını gördüğü U.K. isimli şahsı mahallede bonzai satmaması yönünde uyardı. İkili arasında uzun süre devam eden bonzai tartışması büyüdü. U.K. olay yerinden ayrılarak abisi M.K. ve arkadaşları ile birlikte akşam saatlerinde olay yerine geldi. Zanlılar, İ.Y.’nin mahallede bulunan dükkânına adeta kurşun yağdırdı. Yaya olarak kaçmaya çalışan zanlılar kurşun sıkmaya ise devam etti. O sırada olay yerinden evine gitmek için geçen E.C. isimli şahsa kurşun isabet etti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan E.C. hayatını kaybetti. Yakalanan zanlı M.K ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Cinayet anı kamerada

Bonzai cinayeti, güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde silahlı 3 kişi, olay yerine geliyor. Dükkâna kurşun yağdıran zanlılar kaçmaya başlıyor. Zanlılar bu sırada da arkalarına doğru ateş etmeye devam ediyor.

#Zeytinburnu
#bonzai
#terör
9 yıl önce