|

Cam filmi sonu oldu

Adana’da ‘cam filmi’, kalp krizi geçiren pedagog Erhan Kalenderoğlu’nun sonunu hazırladı. Aracın yanına kadar gelen yakınlarının, ‘cam film’ nedeniyle kendisini göremediği ortaya çıktı.

Yeni Şafak
04:00 - 22/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 20:45 - 21/04/2015 Salı
Yeni Şafak

Otomobildeki 'cam filmi', pedagogun sonu oldu. İddiaya göre, merkez Çukurova ilçesindeki Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nde pedagog olarak görev yapan Erhan Kalenderoğlu (40), önceki gece eve dönmedi. Sabah saatlerinde yakınlarını telefonla arayan pedagog, “Rahatsızlandım, gelin” diyerek yardım istedi. 80'inci Yıl Bulvarı'nda park halindeki otomobilin yanına gelen kardeşi Serkan Kalenderoğlu ile kuzeni Kalender Kalenderoğlu, kapısı kilitli olan 'cam filmi' kaplı araca dikkatlice bakmalarına rağmen hiçbir şey göremedi.



TELEFONUNU ARAYINCA ULAŞTILAR


Kalenderoğlu'nu hastanelerde arayan yakınları, kendisine ulaşamayınca tekrar aracın yanına döndü. Bu esnada kardeşi, pedagogun cep telefonunu aradı. Araçtan ses gelmesi üzerine hemen otomobilin camı kırıldı. Ancak çok geçti. Pedagog arka koltukta hareketsiz halde yatıyordu. Sağlık ekipleri, pedagogun geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğünü belirlerken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.



#Erhan Kalenderoğlu
#cam filmi
#Çukurova
9 yıl önce