|

Çiftçilerin omzuna çıkan başkan görevden alındı

Hasar gören seraları omuzlarda inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı görevden alındı. Zurnacı hakkında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 125 ve devam eden maddeleri gereğince idari soruşturma başlatıldı.

15:51 - 5/01/2015 Monday
Güncelleme: 16:13 - 5/01/2015 Monday
Diğer

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı, hasar gören seraları çiftçilerin omuzlarında incelemesi kamuoyunda tepkiye neden olmuştu. MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den 3 gün sonra açıklama geldi. Belediyenin internet sitesinden yapılan açıklamada Nedim Zurnacı'nın görevden alındığı duyruldu. 


Görevden alındı

Zurnacı'nın çiftçiler tarafından taşınmasının basına yansıması üzerine soruşturma başlatıldığı ve Nedim Zurnacı'nın görevden alındığı duyuruldu.


Beldiyeden yapılan açıklamada "30 Aralık 2014 tarihi itibariyle bölgemizde baş gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle, Akhisar ilçemize bağlı Çamönü Mahallesi’nde yoğun kar yağışının ardından zarar gören seraların incelenmesi ve hasar tespiti yapılması için Kırsal Hizmetler Daire Başkanımız Nedim Zurnacı ve bir heyet, 31 Aralık 2014 tarihinde görevlendirilmiştir.


Yapılan çalışma esnasında hizmet anlayışımız, vatandaşa yaklaşımımız ve değerlerimiz açısından asla tasvip etmeyeceğimiz şekilde Daire Başkanımızın çiftçilerimiz tarafından taşınmasına ilişkin olarak görüntüleri basına da yansıyan olay meydana gelmiştir.


 Meydana geldiği andan itibaren takibimizde olan olaya istinaden, olaydan sonraki ilk mesai günü olması hasebiyle bugün itibariyle 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 125 ve devam eden maddeleri gereğince idari soruşturma başlatılmış ve ilgili daire başkanımız görevinden alınmıştır" ifadelerine yer verdildi. 

#manisa büyükşehir belediyesi
#nedim zurnacı
#mhp
#çiftçilerin omuzlarında
#inceleme
#görevden alma
9 years ago