|

Erdoğan ve ailesi için alçak plan

Paralel Yapı'nın, 17-25 Aralık darbe girişimi öncesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ailesi ve bakanların kalması için koğuşlar inşa ettirdiği ortaya çıktı. Ancak şu an o koğuşlarda, FETÖ mensupları yer alıyor.

Yeni Şafak
11:19 - 13/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 09:25 - 13/02/2016 Cumartesi
Diğer

17-25 Aralık darbesini tezgahlayan paralel yapının, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine karşı ne kadar tehlikeli bir kumpas kurduğunu kanıtlayan yeni bir şok bilgi: Daha darbe girişimi yapılmadan Silivri'de koğuşlar hazırlanmış.



Bundan bir süre önce eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, 'paralel örgüt'ün hain bir planını deşifre etmişti. Avcı, Silivri Cezaevi'nin tam karşısında yapılan yeni adliye binasının 'Başbakan Erdoğan'ın da aralarında yer aldığı kişilerin yargılanacağı yer olacağı'nı açıklamıştı.



17-25 Aralık sivil darbe girişimlerinin, o dönem başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olduğunun en önemli kanıtlarından biri olan bu iddia gündeme bomba gibi düşmüştü.



Akşam yazarı Murat Kelkitlioğlu, FETÖ'nün Erdoğan'la birlikte MİT Müsteşarı Hakan Fidan, bakanlar ve iş adamlarının yargılanacağı binayla ilgili başka hazırlıklar yaptığını da yazdı.



Buna göre, FETÖ, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ailesi ve bakanların da yatacağı koğuşlar inşa ettirdi.



Erdoğan için hazırlanan o koğuşlar bugün paralel yapı soruşturmasında cezaevine konulan sanıklar için kullanılıyor.


#Paralel Yapı
#FETÖ operasyonları
#Cumhurbaşkanı Erdoğan
8 yıl önce