|

Erdoğan'dan İmam Hatipli kıza Ceceli jesti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkomutan olarak verdiği 30 Ağustos Resepsiyonu'nda Çankaya Köşkünün kapılarını millete açtı. Çankaya'da verilen ve 3 bin 500 kişinin katıldığı resepsiyonda yaşanan bir olay, imam hatilpli bir kızı sevinçten havalara uçurdu.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 31/08/2014 Pazar
Güncelleme: 10:24 - 31/08/2014 Pazar
Yeni Şafak
Erdoğan'dan İmam Hatipli kıza Ceceli jesti
Erdoğan'dan İmam Hatipli kıza Ceceli jesti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkomutan olarak verdiği 30 Ağustos Resepsiyonu'nda Çankaya Köşkünün kapılarını millete açtı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Çankaya'da verdiği ilk resepsiyona 3 bin 500 kişi davet edildi. İş dünyası, sanatçılar, azınlık cemaatlerinin liderleri, müsabakalarda derece elde eden sporcular, yazarlar, akademisyenler, medya kuruluşlarının yöneticileri ve STK temsilcileri de yer aldığı resepsiyonda yaşanan bir olay İmam Hatipli bir kızın yüzünü güldürdü.

"Fotoğrafı kim çekti biliyor musun?"

Erdoğan, Siirt İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu ve İlahiyat Fakültesinde öğrenim gördüğünü belirten bir kızla sohbet etti. Erdoğan, kızın birlikte fotoğraf çektirme isteğini dile getirmesi ve Emine Erdoğan ile arasına girmesi üzerine, kızın elindeki cep telefonunu sanatçı Mustafa Ceceli'ye verdi. Fotoğraf çekiminin ardından genç kıza "fotoğrafı kimin çektiğini biliyor musun?" diyerek Ceceli'yi göstermesi üzerine, genç kız sevincini dile getirdi.

10 yıl önce