|

Hakan Şükür’ün babası tutuklandı

15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından Sakarya’da FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik soruşturmada gözaltına alınan Hakan Şükür’ün babası Selmet Şükür tutuklandı

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/08/2016 Pazar
Güncelleme: 00:39 - 14/08/2016 Pazar
Yeni Şafak

Sakarya'da FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik olarak başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski milli futbolcu Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür tutuklandı. 2 gün önce hakkında resen yakalama kararı çıkartılan ve dün Adapazarı ilçesinde gözaltına alınan Selmet Şükür'ün emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen Şükür dün adliyeye sevk edildi.



ARNAVUTÇA CEVAP VERDİ


Şükür bir gazetecinin, “Söyleyeceğiniz bir şey var mı?” sorusunu Arnavutca cevap verdi. Şükür'ün, “Biz söylüyorduk, beceremiyorduk” dediği belirtildi. Şükür, sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderidi. FETÖ'ye maddi destek sağlamakla suçlanan Selmet Şükür, ifadesinde inşaatla uğraştığını ve FETÖ'ye para aktarmadığını söylediği öğrenildi. Selmet Şükür oğlu Hakan Şükür ile ilgili sorulan soruları ise cevapsız bıraktı. Öte yandan Şükür'ün işyerinde terör örgütü FETÖ elebaşı Gülen'in yazdığı yasaklı 2 kitap bulundu.


#Hakan Şükür
#FETÖ
#Selmet Şükür
8 yıl önce