|

Husumetli aileler arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Diyarbakır'da aralarında husumet bulunan iki ailenin fertleri arasında çıkan tartışma, taşlı, sopalı, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, 1'i kadın, 3 kişi yaralandı.

Yeni Şafak
16:32 - 15/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 13:35 - 15/07/2015 Çarşamba
DHA

Merkez Bağlar İlçesi Emek Caddesi üzerinde karşılaşan ve aralarında kadın ile çocukların da bulunduğu husumetli aileler, tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede taşlı, sopalı kavgaya dönüştü. Buradaki esnafın ayırmaya çalıştığı aile fertlerinin kavgası önce Nükhet Coşkun Caddesi'ne, daha sonra da Hatboyu Caddesi'ndeki Oryıl Kavşağı'nda devam etti. Burada kavga büyüdü ve silahlar da çekildi. R.A. ve N.O. adlı kadın silahla, İ.A. ise sopa darbeleriyle yaralandı. Yaralılardan 2'si Dicle Üniversitesi Hastanesi, biri de Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servislerine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Olay yerine gelen polis ekipleri, Hatboyu Caddesi'ne güvenlik şeridi çekerek trafiğe kapattı. Caddenin trafiğe kapanması nedeniyle yolun her iki tarafında uzun araç kuyrukları oluştu. Yaklaşık bir saat sonra cadde araç trafiğine tekrar açıldı. Rrefüjde kanlı elbiseler ile yol kenarında yaralılara ait terlikler olduğu görülürken, polis olay yeri ekipleri delil toplama çalışmalarını sürdürüyor. 3 kişinin yaralandığı olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.





#Diyarbakır
#Husumet
#3 yaralı
9 yıl önce