|

İETT Muhsin Yazıcıoğlu'nu unutmadı

İETT, Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının altıncı yıl dönümünde anısına Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanlığının bulunduğu Ali Sami Yen Durağı’nı yeniden tasarladı. Yazıcıoğlu'nun hayatının anlatıldığı durak görselinde Yazıcıoğlu'nun ünlü “Üşüyorum” şiiri de yer aldı.

Yeni Şafak
16:17 - 25/03/2015 Çarşamba
Güncelleme: 14:33 - 25/03/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Kahramanmaraş'ta 25 Mart 2009'da geçirdiği helikopter kazasında yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu düzenlenen etkinliklerle anılıyor. İETT de Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının altıncı yıl dönümün anısına bir Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanlığının bulunduğu Ali Sami Yen Durağı'nı yeniden tasarladı.

Yazıcıoğlu'nun hayatının anlatıldığı durak görselinde Yazıcıoğlu'nun ünlü “Üşüyorum” şiiri de yer aldı.



İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci konuyla ilgili olarak “Muhsin Yazıcıoğlu sadece bir parti lideri değildi, vizyonu ve düşünceleriyle bu ülkenin yetiştirdiği ender simalardan biriydi. Onun hayat yolculuğunu yeniden hatırlatmak istedik. Gündemimizin hızlı değiştiği çağımızda değerlerimizi hatırlamak, örnek kişilikleri hafızalarımızda taze tutmak ve sonraki nesillere aktarmak gerekiyor” dedi.



İETT, daha önce Mehmet Akif Ersoy, Barış Manço ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan için aynı uygulamayı yapmıştı.


#​İETT
#Muhsin Yazıcıoğlu
#durak
#otobüs durağı
#Üşüyorum
9 yıl önce