|

İpek’in ev yalanı!

Akın İpek’in annesi Melek İpek'in “Evimize bile almıyorlar” dediği yalının Koza İpek A.Ş’nin misafirhanesi olduğu ortaya çıktı. Kayyum Ölçer, “Özel mülkiyet değil. Şirkete ait. Artık ikametgahı konusunda bir karar versin” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 23:36 - 12/02/2016 Cuma
Yeni Şafak

Koza İpek Medya kayyumlarından Avukat Hasan Ölçer, Koza Holding'in Bebek'teki köşkü önünde 'evime alınmıyorum' diye şov yapan Akın İpek'in annesi Melek İpek'e cevap verdi. Ölçer, köşkün İpek'in şahsına ait olmadığını, holdingin misafirhanesi olduğunu söyledi. Melek İpek'in artık ikametgahı konusundan bir karar vermesi gerektiğini kaydeden Ölçer, “Çankaya'da Oran Mahallesi'ndeki rezidansta mı, yoksa Ankara İncek'deki malikane de mi, yoksa İstanbul'daki yalıda mı ikamet ediyor. Nereye giderse gitsin 'beni tapulu malımdan çıkarıyorlar' diyor. Bizim öyle bir niyetimiz olsaydı gerçekten kendisinin ikamet ettiği gayrimenkulden dışarı çıkarırdık, çünkü gayrimenkul şirketin. Fakat öyle bir niyetimiz hiç olmadı. Biz ona tolerans gösterdik. Artık bir ikametgahı konusunda bir karar versin” dedi.



MAĞDUR EDEBİYATI YAPMAYA ÇALIŞIYOR

Melek İpek'in mağdur edebiyatı yapmaya çalıştığını kaydederek yalının 28 milyon 800 bin liraya alındığını kaydeden Ölçer, “Bu yalı Koza İpek Holding'in gayrimenkulüdür. Burası şirket tarafından lojman ve misafirhane olarak alınan bir yer. Özel mülkiyettir diye bir şey yok” dedi.



#Akın İpek
#Melek İpek
#Kayyum
8 yıl önce