|

Levent Ersöz Kanser mi?

Aa
00:00 - 19/01/2009 Pazartesi
Güncelleme: 18:38 - 19/01/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Levent Ersöz Kanser mi?
Levent Ersöz Kanser mi?

“Ergenekon” soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün avukatı Gülten Güven, müvekkilinin öncelikle prostat ameliyatı olması gerektiğini bildirdi.

Güven, müvekkilinin sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, Ersöz'ün halen Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tutulduğunu söyledi. Müvekkilinin gözaltına alınmadan önce prostat rahatsızlığı nedeniyle bazı tahliller yaptırdığını, bu tahlillerde prostat kanseri riskinin bulunduğunun belirtildiğini anlatan Güven, Ersöz'ün Ankara'da gittiği sağlık kuruluşlarından bu raporları almaya çalıştığını anlattı.

Çabuk yayılan prostat kanseri nedeniyle öncelikle müvekkilinin sağlık durumunu düşündüklerini belirten Güven, şunları kaydetti:

“Soruşturma ve davayı unuttuk. Kanser riski bulunan müvekkilimin öncelikle prostat ameliyatı olması gerekir. Ankara'da yaptırdığı tahlilleri alarak, ürologlara göstererek, müvekkilimin kansere yakalanmadan sağlığına kavuşması için gerekli işlemleri yapacağız.

Müvekkilim, ileri sürüldüğü gibi kalp krizi geçirerek, hastaneye kaldırılmadı. Kalp rahatsızlığı var, ama ondan da önemlisi, prostat kanseri riski.”


15 yıl önce