|

Park savaşı

İzmir’de bir infaz memuru park yeri yüzünden tartıştığı kuzeniyle komşusunu tabancayla öldürüp, yengesini de ağır yaraladı. Zanlı gözaltına alındı.

Yeni Şafak
04:00 - 2/05/2015 Cumartesi
Güncelleme: 20:43 - 1/05/2015 Cuma
Yeni Şafak

İzmir'in Bornova ilçesinde park yeri meselesinden çıkan 2 kişi öldü bir kişi yaralandı. Kavgada kuzeni ve komşusunu tabancayla öldürdüğü, yengesini yaraladığı iddia edilen zanlı gözaltına alındı.



Alınan bilgiye göre, Evka-3 Semti 119/15 Sokak'ta aynı apartmanda oturan amca çocukları Hasan Ü. (31) ile Fatih Ü. (37) arasında park yeri meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından sopalarla birbirine saldıran tarafları komşuları sakinleştirdi. Olay yerinden ayrılarak, evinden aldığı ruhsatlı silahıyla geri gelen Hasan Ü, kuzeni Fatih Ü, komşusu Mert Karaya (37) ve yengesi Elveda Ü'ye(55) birkaç el ateş etti.



GÖZALTINA ALINDI


Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Fatih Ü. ve Karakaya'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Başından ve bacağından yaralanan Elveda Ü, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. İnfaz koruma memuru olduğu öğrenilen Hasan Ü, polis tarafından gözaltına alındı. Ölenlerin yakınları, olay yerinde gözyaşı döktü.  İZMİR - AA


#Bornova
#izmir
#cinayet
9 yıl önce