|

Tehditçinin kız kardeşi KPSS şüphelisi çıktı

Fethullah Terör Örgütü'nün KPSS'deki soru hırsızlığını soruşturan Ankara Cumhuriyet Savcısı Yücel Erkman'ı çocukları üzerinden telefonla tehdit eden öğretmenin ilginç bir bağlantısı ortaya çıktı. Tutuklanan öğretmen Nuri Öztürk'ün kız kardeşinin ise KPSS dosyasının şüphelileri arasında yer aldığı öğrenildi.

Yeni Şafak
15:50 - 21/05/2015 Thursday
Güncelleme: 16:01 - 21/05/2015 Thursday
Yeni Şafak

Binlerce gencin hayatının karartıldığı 2010 KPSS ile ilgili soruşturmayı yürüten Ankara Cumhuriyet Savcısı Yücel Erkman, kendisini sahte delil üretmek ve tetikçilikle suçlayan paralel trol Fuatavni'ye çok sert yanıt verdi. Fuatavni isimli Twitter hesabından önceki gün yapılan paylaşımlarda, KPSS soruşturmasını yürüten savcı Yücel Erkman'ın da aralarında bulunduğu bazı savcılar tetikçilik yapmakla suçlandı.



"Haysiyetsiz Fuatavni"


Erkman, Facebook'taki sayfasında, "Maksat iftira atmak olduktan sonra, söylenecek söz mü bulunmaz, fazilet bile iftiranın ekmeğine yağ sürer" dedi. Erkman, şunları söyledi: "Yalana ve iftiraya doymayanlar, doğru ve gerçekle yaşamayanlardır. Uğradığım hakaretler, şahsıma sayısız tehditler, çocuklarımı isim isim tehdit, birlikte çalıştığımız bayan meslektaşımın namusuna ismim üzerinden saldırı, üzerime gönderilenler, en son da bu tetikçilik, sahte delil iftirası... Yazıklar olsun, haysiyetsiz, onursuz... Allah ıslah etsin. Bir yıldır hakkımda yazıp duruyor bu hesabın sahipleri, yalana iftiraya bir türlü doymadılar."



"Kız kardeşi KPSS şüphelisi"


Kendisini tehdit eden öğretmenle ilgili de konuşan Erkman, "Beni, çocuklarımı tehdit eden, şantajda bulunan, meslektaşımın namusuna saldıran ve halen bu nedenle tutuklu bulunan devlet öğretmeninin kız kardeşi ise, baktığım KPSS dosyasının şüphelileri arasında" ifadelerini kullandı.



#Ankara Cumhuriyet Savcısı Yücel Erkman
#KPSS Soruşturması
#Fuatavni
9 years ago