|

Ünlülere şok ceza

Uyuşturucu davasında savcı, Kenan İmirzalıoğlu ve Murat Yıldırım gibi ünlü isimler hakkında “uyuşturucu kullanmak” suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/05/2015 الخميس
Güncelleme: 00:13 - 21/05/2015 الخميس
Yeni Şafak

Ünlü oyuncu ve şarkıcıların uyuşturucu davasında sanıklar için istenen cezalar belli oldu. Ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu 53 sanığın, “uyuşturucu ticareti yapmak, uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak” suçlarından yargılanmasına devam edildi. İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada Savcı Ümit Özkan, esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Özkan, oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Murat Yıldırım, Engin Günaydın, Ersin Korkut, Sarp Apak ve Hakan Yılmaz ile şarkıcı Koray Candemir'in aralarında bulunduğu sanıkların “uyuşturucu kullanmak” suçundan 1 yıldan 2 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.



ÖRGÜTTEN BERAAT TALEBİ


Savcı, oyuncu Rıza Kocaoğlu'nun, “uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama” suçundan 5 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. Mütalaada, sanıkların, “suç örgütü kurmak” suçundan beraati istendi. Mahkeme heyeti, savunma için ek süre vererek duruşmayı erteledi.



#Kenan İmirzalıoğlu
#Murat Yıldırım
#Ümit Özkan
#uyuşturucu operasyonu
٪d سنوات قبل