|

Vali Toprak'tan sağlıkta eşitlik vurgusu

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/04/2015 Cumartesi
Güncelleme: 22:00 - 17/04/2015 Cuma
Yeni Şafak

İzmir Valilisi Mustafa Toprak İzmir ilçelerine yapılan yatırımları ve çalışmaları yerinde görmek için Urla İlçesinde incelemelerde bulundu. Vali Toprak, Urla Devlet Hastanesi'ni, Urla Atatürk İlkokulu'nu ve Urla Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'ni ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Toprak, “Bu sorunların çözümü için kanuni çerçevede elimden geleni yapacağım ve bu sorunların takipçisi olacağım” dedi.


Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek'in eşlik ettiği gezide, 150 yataklı yeni Urla Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Adıgüzel Demirel'den bilgiler alan Vali Toprak, hastanede bulunan hastaları da ziyaret edip hasta yakınları ile sohbet etti.



HERKESE EŞİT KALİTEDE SAĞLIK HİZMETİ


Son teknoloji ile donatılmış sağlık tesisinin Urla'ya yakıştığını belirten Vali Toprak; “Ülke insanının sağlığının korunması, sağlık hizmetlerinin yaygınlaştırılması ve tüm bireyler için erişilebilir kılınması, sosyal devlet olmanın en önemli gereklerinden biridir.” diye konuştu. Hastanede bulunan vatandaşlar da, yeni hastaneyi çok beğendiklerini ve doktorlardan ve hastane çalışanlarından çok memnun olduklarını belirterek Vali Toprak'a teşekkür ettiler.


#Mustafa Toprak
#urla
#Urla Devlet Hastanesi
9 yıl önce