|

Yandaş Cumhuriyet yine manipülasyon peşinde: Bakan Şimşek'in sözleri alenen çarpıtıldı

Her fırsatta yalan haberler ve manipülasyonlarla halkı yanıltan ve gündemi meşgul eden muhalefet yandaşı Cumhuriyet Gazetesi, vukuatlarına bir yenisini daha ekledi. Yerel seçimler öncesi dezenformasyon çalışmalarına hız veren Cumhuriyet son olarak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in sözlerini çarpıttı. Cumhuriyet, Bakan Şimşek'in 'büyükşehirlerin iyi çalışması durumunda şirketlerin daha verimli olacağı' sözlerini bağlamından çıkararak 'Murat Kurum kazanırsa şirketlerimiz kazanır' algısına çekti.

13:24 - 3/03/2024 Pazar
Güncelleme: 15:29 - 3/03/2024 Pazar
Yeni Şafak
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dün Bahçelievler'deki bir otelde düzenlenen "Güneydoğu Sofrası İstanbul Buluşması" programında yaptığı konuşmada büyükşehir belediyesinin iyi hizmet vermesi ile şirketlerin verimliliğinin doğru orantılı olduğunu ifade etti.

Bakanın sözleri üzerinden dezenformasyon

Ancak muhalefet yandaşı Cumhuriyet gazetesi her zaman yaptığı gibi 'dezenformasyona' soyundu.

Cumhuriyet,
"Niyetleri apaçık ortada! 'Murat Kurum kazanırsa şirketler kazanır'
başlıklı haberinde Bakan Şimşek'in sözlerini alenen çarpıttı.

Cumhuriyet, Bakan Şimşek'in 'büyükşehirlerin iyi çalışması durumunda şirketlerin daha verimli olacağı' sözlerini bağlamından çıkararak "Murat Kurum kazanırsa şirketlerimiz kazanır" algısına çekti.


Şimşek: Büyükşehir iyi çalışırsa daha verimli şirketlerimiz olur

Bakan Şimşek konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"
Eğer büyükşehir iyi çalışırsa inanın daha verimli şirketlerimiz olur. Çünkü evden işe, işten eve daha az zaman harcarsınız."


Şimşek konuşmasının devamında Murat Kurum'un metro çalışmalarını hızlandıracağını ve çalışanların işe gidiş geliş sürecinde daha az strese gireceğini bunun da şirket verimliliğine olumlu katkı yapacağını belirtti.





#Cumhuriyet
#Mehmet Şimşek
#Murat Kurum
#Ekonomi
#İstanbul
2 ay önce