|

Afrikalı çocukların 'Gamze ablası'

Gamze Özçelik, kendisini kimsesiz Afrikalı çocuklara adadı. Her fırsatta Afrika’ya giden ünlü oyuncu, bu kez çocuklara ilaç götürdü, onlarla zaman geçirdi. Çocuklar Gamze Özçelik'i Türk bayrağıyla karşılarken, onun getirdiği tişörtleri giyip kendisine teşekkür etti.

Yeni Şafak
10:11 - 27/03/2017 Monday
Güncelleme: 10:23 - 27/03/2017 Monday
Diğer
Gamze Özçelik, Afrikalı çocuklarla birlikte.
Gamze Özçelik, Afrikalı çocuklarla birlikte.

Bir evlat sahibi Gamze Özçelik, kendisini çocuklara adadı. Bulduğu her fırsatta Gana'ya gidip oradaki kimsesiz çocuklarla ilgilenen ünlü oyuncu, geçen hafta yine aynı ülkedeydi. Bu kez rotasında başkent Accada vardı. Çocuklara ilaç, giysi ve hediyeler götürdü, kimsesiz miniklerle oyunlar oynadı. Sabah'ın haberine göre; çocuklar, Gamze Özçelik'i Türk bayrağıyla karşıladı, onun getirdiği tişörtleri giyip kendisine teşekkür etti.





'Nasıl tatlı yaratıyorsun Rabbim?'


Gamze Özçelik Instagram hesabından Afrikalı çocuklar ile çektiği bir video paylaştı. Özçelik, "O yavrulari bizim icin de öp diyen herkes için öptüm. Öptüm öptüm, dayanamadım yemek istedim. Zor tuttum. Nasıl tatlı yaratıyorsun tüm yavruları Rabbim? Daha minicikken kendi ayakları üstünde duran, yemeğini kendi yiyen, kıyafetini kendi giyen, düştüğü zaman kendi kalkıp, dua ederek yatan dua ederek uyanan ve hep mis gibi kokan canlar bunlar. Çok şükür" ifadelerini kullandı.



İşte Gamze Özçelik'in o paylaşımı:








#Gamze Özçelik
#Afrika
#Gana
7 years ago