|

Ünlü kadınlar Küçükçekmece’de

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenecek olan "8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel Programı"nda kadınların medyadaki ve edebiyattaki yeri, etkisi ve önemi ele alınacak.

Yeni Şafak
12:40 - 6/03/2015 Cuma
Güncelleme: 10:42 - 6/03/2015 Cuma
Yeni Şafak

Kamuoyunun da yakından tanıdığı 8 kadının konuşmacı olarak katılacağı program, iki ayrı oturumda gerçekleşecek. İlk oturumda Medya ve Kadın, diğer oturumda ise Edebiyat ve Kadın konusu işlenecek. 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında düzenlenecek olan program, 8 Mart Pazar günü saat 14.00'da Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde (SKSM) gerçekleştirilecek.


Programın 1'inci oturumunda Medya ve Kadın konusu ele alınacak. Bu oturumda; Halime Kökçe "Vicdan ve Adalet Merkezinde Medya ve Kadın", Hilal Kaplan "Cumhuriyette Kadın Hakları Mücadelesi", Esra Elönü "Medyanın Dili Kadının Kimliği", Nil Gülsüm "Yeni Türkiye'de Medyada Kadının Rolü" başlıkları altında konuşmalarını yapacaklar. Daha sonra Edebiyat ve Kadın başlıklı 2'nci oturuma geçilecek. Bu oturumda da; Doç. Dr. Özlem Fedai "Türk Öykücülüğünde Kadın", Melek Paşalı "Edebiyat ve Cinsiyet", Ayşe Kara "Kadın Hikaye Anlatıcıları", Selvigül Şahin "Edebiyat ve Kadın" konularını ele alacaklar.

#Nil Gülsüm
#Hilal Kaplan
#Özlem Fedai
9 yıl önce