|

Barışın sesi Açıkhava'da yankılanacak

00:00 - 4/09/2011 Pazar
Güncelleme: 01:07 - 4/09/2011 Pazar
Yeni Şafak
Barışın sesi Açıkhava'da yankılanacak
Barışın sesi Açıkhava'da yankılanacak

Müzik eleştirmenleri tarafından “barışın sesi” olarak tanımlanan Enrico Macias, ferahlatan dingin sesi ve 50 yıldır unutulmayan şarkılarıyla 13 Eylül akşamı, Harbiye Açıkhava'da bir konser vereck. Bugüne kadar Türkiye'de verdiği her konseriyle geride unutulmaz anılar bırakan, müziği Türk Halkı tarafından çok sevilen, Cezayir asıllı Fransız şarkıcı Macias, geçmişten bugüne en çok sevilen şarkılarını seslendireceği bu konserde de hayranlarına eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak. Sadece Fransa'da değil pek çok ülkede tanınan ve sevilen ünlü sanatçının 80'in üzerinde şarkısı, özellikle 60'lı ve 70'li yıllarda Fecri Ebcioğlu, Fikret Şenes ve Ülkü Aker'in yazdığı Türkçe sözlerle ünlü sanatçılar tarafından okundu.

Yıllardır Türkiye'de verdiği konserlerinde büyük bir sevgi seli ile karşılaşan sanatçı; Hoşgör Sen, Bu ne Dünya Kardeşim, Koy Koy Koy, Arkadaşımın Aşkısın, Olmaz Olsam, Aşka Veda gibi unutulmaz şarkılarını bir kez daha muhteşem bir müzik şöleni eşliğinde söyleyecek.

Adeta bizim sanatçılarımızdan biri olan Enrico Macias, İstanbulluları bir kez daha etkilemek ve “İstanbul Seni Seviyorum”, demek için 13 Eylül Salı günü Harbiye'de olacak.




13 yıl önce