|

Kitapyurdu'nda artık kargo ücreti yok

00:00 - 7/12/2010 Salı
Güncelleme: 18:24 - 7/12/2010 Salı
Yeni Şafak
Kitapyurdu'nda artık kargo ücreti yok
Kitapyurdu'nda artık kargo ücreti yok

Kitaba en kolay ulaşım adresi olan Kitapyurdu aracılığıyla ulaşmayı tercih edenler yıl sonuna kadar kargo ücreti ödememe şansına sahip olacaklar. Bunun için Kitapyurdu'nun anlaşmalı olduğu 43 yayınevinden 50 TL ve üzeri sipariş vermek yeterli olacak.


Kitapyurdu.com sitesi yıl sonuna kadar sürecek farklı bir kampanya ile kitapseverleri 'kargo ücreti' yükümlülüğünden kurtarıyor. 43 Yayınevinin desteği ile gerçekleşen ve 30 bine yakın kitaba indirimli sahip olacağınız kampanya ile kitapseverler kargo ücreti külfetinden korunmuş olacak.


'Kitap' değil 'okur' merkezli bir anlayışla hareket eden ve kitapseverlerin güveni ile her sene istikralı bir büyüme çizgisi yakalayan Kitapyurdu.com, 11. yılında da 'insan' merkezli kampanyalarına ağırlık vermeye devam ediyor. Sadece okurla kitabı buluşturmakla yetinmeyen, okuru yazarla da buluşturmayı amaçlayan Kitapyurdu.com “Yazarlarımız Ne Okuyor?” çalışmasıyla popüler yazarların okuma tercihlerini kitapseverlerin de öğrenmesini sağlıyor. Ayrıca yazarlardan imzalı kitaplar, ekstra indirimli özel setler gibi sürprizleri de kitapseverlere sunan herkese açık bir bilgi ve buluşma merkezi olma vizyonu ile ufuklarını belirliyor.


Sitenin kurucusu Sadi Kizir; sitenin sadece kitap satışı yapılan bir yer olmadığını söyleyerek kültür hayatımız ile ilgili konularda da herkese açık olan kitap ve kültür merkezi olduğunu vurguladı. 'Kitapla Buluşmanın En Kolay Yolu' sloganıyla yola çıkan Kitapyurdu; günlük, haftalık ve 40 günlük kampanyalarıyla sürekli gündemde olmayı başarıyor. Kitapla yakaladığı başarılı hizmetini “Film ve Müzik” eserleriyle de taçlandıran site; 11 yıldır istenilen her kitabı okuyucusuna sorunsuz ulaştırdı. Ayrıca şuan 81 ülkeye 800 Bin üzerinde paket, yani yaklaşık 5 Milyon kitap gönderisi gerçekleştirdi.

13 yıl önce