|

Şerefli direnişin destanı: Gazze

Vuslat Dergisi Eylül sayısında, sayfalarını Gazzeli Müslümanların, zalim işgalci siyonistlere karşı verdiği mücadeleye ayırdı. Vuslat; Gazzeli Müslümanların, zalim işgalci siyonistlere karşı, onurlu bir şekilde ümmetin başını eğdirmediğini hatırlatıyor.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 29/08/2014 Cuma
Güncelleme: 12:59 - 29/08/2014 Cuma
Yeni Şafak
Şerefli direnişin destanı: Gazze
Şerefli direnişin destanı: Gazze

İsrail terör devleti, yaklaşık iki ay önce öldürülen üç Yahudi vatandaşını bahane ederek Gazzeli Müslümanlara havadan ve karadan hiçbir kural/kaide tanımadan vahşice saldırdı. Bu İsrail''in ilk saldırısı değildir. Tarihte, İsrail defalarca, kendi ürettiği hayali/suni bahanelerle Filistinli Müslümanlara saldırmıştı. Son dönemlerde bilinçli bir şekilde, ya Ramazan ayı içerisinde bunu gerçekleştiriyor ya da bayramlarda saldırmayı uygun görüyor.

Yahudi korsan/ kabile terör devleti İsrail''in amacı, Ortadoğu''nun bütün hâkimiyetini eline geçirmektir. Korsan İsrail terör devletine, bu hedefinde en büyük desteği de veren; ABD ve İngiltere''dir. Yani katlim yapan İsrail, bu zulmünde ve vahşiliğinde yalnız değildir. Bu bize şunu gösteriyor, Küfür Tek Millettir!

Siyonist Medya

Batı medyası ısrarla Gazzeli Müslümanları terörist göstermeye çalışıyor. Oysa kimin terörist olduğu vicdan sahibi herkes çok iyi biliyor. Türkiye''de de bazı basın-yayın organlarının İsrail ağzıyla haber yaptığı hepimizin malumudur. Ortadoğu''da İsrail''in bir terör karakolu görevi yaptığını biz çok iyi biliyoruz. İsrail''in efendileri saldır der, İsrail''de saldırır.

Hak ve Batıl Mücadelesi

Gazze''nin mücadelesi İslam Ümmetinin onurunun mücadelesidir. Gazzeli Müslümanlar, bu orantısız güç ve saldırı karşısında ümmetin başını eğdirmedi /eğdirmeyecektir. Orantısız güç karşısında Allah''ın yardımıyla Siyonist katillerin yüreklerine korku salan bir destan yazıyor Gazzeli mücahidler!..

Tarafsızlık Namussuzluktur

Gazzeli Müslümanlara her zaman için yardımcı olmamız gerekmektedir. Bu bizim tarafımızı belli etmek için şarttır. Yoksa Allah nurunu tamamlamaya elbette kadirdir. Cemil Meriç'in deyimiyle: "Zülmün olduğu yerde, tarafsızlık namussuzluktur." Her yıl mutlaka İsrail Gazze''ye saldırıyor. İsrail''in bu çirkin alışkanlığını bırakması için, Müslümanlar tek ümmet bilinci ile yan yana gelip, bütün yeryüzü zalimlerine karşı, tevhidi bir bilinç ile mücadele etmeleri gerekiyor. Çünkü İsrail laftan anlamaz icraattan anlar.

Dergide yer alan yazarlar

Atasoy Müftüoğlu, Selahaddin E. Çakırgil, Ahmet Varol, Ahmed Kalkan, Hüseyin Kerim Ece, Prof. Dr. Adnan Demircan, Abdullah Dâi, Ziya Gündüz, Muhammed İslâmoğlu, Recep Arslan, Servet Naçar, Seyfulislam Çapanoğlu, Süleyman Gülek, Ahmet Bal, Yakup Paslı…

Detaylı bilgi için: www.vuslatdergisi.com


10 yıl önce