|

AK Parti planları bozdu

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Bu topraklarda 300 yıldan fazla büyük bir plan uygulanıyor. Planın özü, bu ülkeyi böl, parçala, yut. Ama AK Parti, bu planı bozdu" dedi.

Yeni Şafak
21:30 - 5/05/2015 Salı
Güncelleme: 18:51 - 5/05/2015 Salı
AA

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, genel seçimlerin Türkiye'nin geleceği açısından önemli olduğunu belirterek, "Bu topraklarda 300 yıldan fazla büyük bir plan uygulanıyor. Planın özü, bu ülkeyi böl, parçala, yut. Ama AK Parti, bu planı bozdu" dedi.



AK Parti'nin bazı milletvekili adaylarıyla Kemalpaşa Belediyesini ziyaret eden Eroğlu, İzmir'e 29,1 milyar lira yatırım yaptıklarını söyledi.



Eroğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığının Kemalpaşa'da Yiğitler Barajı, Samanlı Göleti, Yukarı Kızılca Göleti, Akalan Göleti ve Ansızca Göleti gibi yatırımlarının devam ettiğini hatırlatarak, "Kemalpaşa'da ne kadar baraj, gölet varsa hepsini yapacağız" diye konuştu.



Daha sonra partisinin Kemalpaşa ilçe teşkilatının düzenlediği mitinge katılan Eroğlu, 7 Haziran'daki genel seçimlerin Türkiye'nin geleceği açısında büyük önem taşıdığını vurguladı.



Türkiye'yi dünyada söz sahibi bir ülke yapmak için 2023, 2053 ve 2071 hedefleri koyduklarını anımsatan Eroğlu, şöyle konuştu:



"Bu seçim, bu ülkeyi, IMF'ye teslim edip bölmek isteyenlerle, bu ülkeyi IMF'ye mahkum etmeden yola devam etmek isteyenlerin seçimi. Türk milletine diz çöktürmek isteyenler tarafından bu topraklarda 300 yıldan fazla büyük bir plan uygulanıyor. Planın özü, bu ülkeyi böl, parçala, yut. Ama AK Parti, bu planı bozdu."



Söz konusu planı yapanların hortumlarının AK Parti'nin iktidara gelmesiyle kesildiğini ifade eden Eroğlu, "Kendi, tankımızı, tüfeğimizi, uydumuzu, gemimizi, helikopterimizi yapıyoruz artık. İşte milliyetçilik budur. Milliyetçilik, Türk lirasına, pasaportuna itibar kazandırmakla olur" ifadesini kullandı.



Bakan Eroğlu, konuşmasının ardından ilçedeki sivil toplum kuruluşlarıyla ve muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.

#Veysel Eroğlu
#İzmir
#AK PARTİ
#Genel seçim
9 yıl önce