|

'Terör mevzi kazandı'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bölücülüğün meşrulaştığını belirterek, terörün mevzi kazandığını söyledi.

Yeni Şafak
18:59 - 24/05/2015 Pazar
Güncelleme: 16:01 - 24/05/2015 Pazar
IHA
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli:
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli:

MHP lideri Bahçeli, partisinin 'Bizimle Yürü Ankara' mitinginde konuştu. Anadolu Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Bahçeli, yürüyüşlerinin Türk milletine heyecan kattığını söyleyerek, “Varsın birileri PKK ile yan yana dursun, biz milletle yürüyelim. Varsın birileri teröristleri davul zurna ile karşılasın, biz sizinle yürüyelim. Varsın birileri düşmanlarıyla düşüp kalksın, biz şehitlerimizi aziz hatırasıyla yürüyelim. Varsın birileri yalanla iç içe geçsin, biz dosdoğru yoldan ayrılmayalım, inanç ve irfanla yürüyelim. Ne gam ne tasa onlar yerine saysın, biz onurluca yürümek yakışır. Onlar ilkesizliklerine yansın, bize şerefli yürümek düşer. Hacı Bayram Veli Hazretleri'nin öğütleriyle yürüyoruz. Mübarek Ak Şemsettin Hoca'nın duasıyla yürüyoruz. Seyit Hüseyin Gazi'nin cesaretiyle yürüyoruz. Ali Semerkandi Hazretlerinin ilmiyle yürüyoruz" ifadelerini kullandı.



Bahçeli, huzurlu geleceğe koştuklarını belirterek, “Ankara yanımızda olduktan sonra hiçbir zalim, hain, işbirlikçi yürüyüşümüze engel olamayacaktır. Ankara yürüdükten sonra, kurtuluşumuzun önüne hiçbir mihrak geçemeyecektir. Ankara dün yürüdü, Cumhuriyet kuruldu. Ankara dün yürüdü, İstiklalimiz kurtuldu. Ankara dün yürüdü, Türkiye'nin talihi açıldı. Yine yürüyecek misiniz? Bir kez daha yürüyüşe geçecek misiniz? Elbette bu yürüyüşte Milliyetçi Hareket Partisi ile aynı safta olacak mısınız? Bu 'evet'ler Türkiye'nin asil duruşudur Bu 'evet'ler Ankara'nın kutlu iradesidir. Bu evetler korkusuz yüreklerin ebedi başkentimiz


Ankara'nın şaşmaz tercihidir" şeklinde konuştu.



AK Parti'nin 12 yıl 6 ay 7 gün veya 4 bin 571 gündür iktidarda olduğunu hatırlatan Bahçeli, şöyle devam etti:


“Türkiye'nin AKP'nin yönetimi altında tahribat üstüne tahribat yaşamıştır. 4 bin 571 gündür Türk milleti çile çekmektedir. 4 bin 571 gündür Türk Devleti eziyet ve işkence görmektedir. AKP taviz verdi, adına 'bir adım önde olma' dedi. AKP birlikte ilkesizliğin adı, ilerleme, yıkımın adı açılım, çözülmenin kılıfı çözüm olarak gösterildi, her dayatmaya boyun eğdiler, diyalog bahanesine sığındılar. Küresel taşeronluk çarkına kapıldılar, eş başkanlıkla övündüler. PKK'ya, Ermeni'ye, Rum'a Türk düşmanlarına el uzattılar, sözü dinlenen ülke olarak yalanından medet umdular. Çaldılar, soydular, götürdüler, 'ne var ya bunda' dediler.



Teröristlerle pazarlık yapacak kadar zilleti düştüler, milli birlik evce kardeşlik projesi uydurmasını ürettiler. AKP ile geçen yılların faturası çok ağırdır. AKP ile geçen yılların maliyeti kabarıktır, Türkiye iyi yönetilmemektedir. Teslimiyetçiler, mevki ve koltuk sahibidirler. Hukuktan kaçan bir hükümet iş başındadır. Seviyesiz ve soysuzlar yetkiyle donatılmıştır. Sıfır sorundan, herkesle soruna dümen kıran dış politika çökmüştür. Müslüman zulmüne ortak olanlar bereketsizdir, İmralı canisiyle pazarlık yapanlar şeref kaybı yaşamıştır. Bölücülük meşrulaşmış, terör mevzi kazanmıştır. Bitmeyen yoksulluk, sonu gelmeyen işsizlik ülkemizin etrafını kabus gibi sarmıştır. Adalet laçkalaşmış, hukuk devreden çıkmıştır. Beka sorunları artmış, milli güvenlik duvarları aşınmıştır."

#devlet bahçeli
#mhp ankara mitingi
#mhp ankara
9 yıl önce