|

Türkiye'de siyasetin ezberini bozduk

İçişleri Bakanı Şahin, Türkiye'de siyasetin ezberini bozduklarını belirterek, milli irade adına, millet adına insanlık, kardeşlik, sevgi ve barış adına siyasetin ezberini bozmaya devam edeceklerini söyledi

Aa
00:00 - 22/04/2012 Pazar
Güncelleme: 22:02 - 22/04/2012 Pazar
Yeni Şafak
Türkiye'de siyasetin ezberini bozduk
Türkiye'de siyasetin ezberini bozduk

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, 'Biz, Türkiye'de siyasetin ezberini bozduk ve bozmaya da devam ediyoruz. Milli irade adına, millet adına insanlık, kardeşlik, sevgi ve barış adına siyasetin ezberini bozmaya devam edeceğiz' dedi.

İçişleri Bakanı Şahin, AK Parti Muğla İl Başkanlığı'nın yeni hizmet binasının açılış töreninde, AK Parti'nin Türkiye'de sorunların yumak yumak olduğu bir dönemde, yeni bir bakış ve anlayışla kurulan parti olduğunu söyledi.

AK Parti'nin kısa sürede kendisini büyüttüğünü ve geliştirdiğini belirten Şahin, 'Partimiz siyasetin dibe vurduğu, sosyal sorunların ve konuların içinden çıkılmaz hal aldığı, ekonominin ele alınamaz bir konu haline geldiği bir dönemde, milletimizin arzusu ve katılımıyla kuruldu' dedi.

Her an yeni kurulmuş bir parti heyecanıyla çalışmalara devam ettiklerini, millete hizmetin onurunu yaşadıklarını dile getiren Şahin, 'Yarın bu ülkede seçim yok, yarınlarda da yok ama ülkemizin her yerinde AK Parti teşkilatları devamlı bir heyecanla çalışmaya devam ediyor' diye konuştu.

Şahin, AK Parti sayesinde gençlerin, kadınların siyasette söz sahibi olduklarını ve fark edildiklerini vurguladı. AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetler sayesinde engellilerin de Türkiye'nin onurlu insanları olduğunu fark ettiklerini belirten Şahin, 'Biz, Türkiye'de siyasetin ezberini bozduk ve bozmaya da devam ediyoruz. Milli irade adına, millet adına insanlık, kardeşlik, sevgi ve barış adına siyasetin ezberini bozmaya devam edeceğiz. Bu süreçte milletimizin hepsini kucaklamaya da kararlıyız' dedi.

Kalplerinin memleket ve milli değerler için attığını vurgulayan Şahin, Ardahan'dan Muğla'ya kadar Türkiye'nin her yerinde halkın desteğiyle hizmet ettiklerini söyledi. Şahin, 'Biz, aşık olduğumuz bir ülkenin sahibiyiz, biz bu ülkenin her köşesine aşığız. Muğla'da olmaktan büyük bir heyecan ve gurur duyuyorum' ifadesini kullandı.

Törenin ardından partililerle bir süre görüşen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e, binadan çıkışında bir grup genç, Orduspor kaşkolu hediye etti.

Bakan Şahin, daha sonra Muğla Valisi Fatih Şahin'i ziyaret ederek, kentle ilgili bilgi aldı.


12 yıl önce
default-profile-img