|

Vali Güler'in annesini devletin zirvesi uğurladı

İstanbul Valisi Güler'in annesi Lütfiye Güler'in cenazesi toprağa verildi. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Gül, Genelkurmay Başkanı Başbuğ ve çok sayıda bakan ve siyasetçi katıldı

Fazlı Şahan
00:00 - 12/12/2008 Cuma
Güncelleme: 23:56 - 11/12/2008 Perşembe
Yeni Şafak
Vali Güler'in annesini devletin zirvesi uğurladı
Vali Güler'in annesini devletin zirvesi uğurladı

İstanbul Valisi Muammer Güler'in annesi Lütfiye Güler'in (80) Kocatepe Camisi'ndeki cenaze törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katıldı. Güler, dün Kocatepe Camisi'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Güler'in annesi Lütfiye Güler'in cenazesi, Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Lütfiye Güler'in cenaze namazı Kocatepe Camisi'nde öğle namazının ardından kılındı.

VALİYE TAZİYEDE BULUNDULAR

Cenaze namazına , İstanbul Valisi Muammer Güler ve akrabaları ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Ankara Valisi Kemal Önal, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek katıldı.

Kocatepe Camisi'ne gelişinde Vali Önal, Emniyet Müdürü Yılmaz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Gül ve beraberindeki bakanlar, Vali Güler ve yakınlarına taziyede bulundu.

15 yıl önce