|

Bana dur demeyin

“7 Haziran, İstanbul’un fethi kadar önemli” diyen AK Parti Antalya adayı Atay Uslu, Orta Asya'nın bile Türkiye'den istikrar beklediğini söylüyor. Uslu, bu yoğun günlerde ekibine “Bana her şey deyin ama dur demeyin” talimatı vermiş.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/05/2015 Cuma
Güncelleme: 00:43 - 29/05/2015 Cuma
Yeni Şafak

Antalya AK Parti 7. sıra milletvekili adayı Atay Uslu'nun seçim çalışmalarını izledik. Uslu, Finike'deki evinde sabahın ilk ışıklarında ailesine kahvaltı hazırlamak için mutfağa giriyor. Önce portakal suyu sıkan, ardından sofrayı hazırlayan Uslu, yemek duasını kimin yapacağını soruyor. Sofra duasını büyük kızı Sezen yapıyor. Minik ellerini göğe kaldıran Sezen'in duasını herkes pür dikkat dinliyor ve 'Amin' diyor.



DEVLETİ VAN'DA GÖRDÜM


Van'da vali yardımcılığı yaptığı dönemde depremin meydana geldiğini söyleyen Uslu, “Depreme çocuklarımla beraber yakalandım beşinci katta. Deprem benim açımdan 29 saniye sürdü” diye anlatıyor. Kendisine yardım çalışmalarının koordinesi görevinin verildiğini ifade eden Uslu, “İşte o zaman hem yardım açısından hem de operasyon gücü açısından devletimizin büyüklüğünü anladım. Eskiden, Gölcük depreminde devlet 10 günde giremiyordu bölgeye ama Van'a devlet 2 saat sonra geldi” diyor.





TARİH BÖYLE YAZACAK


“Bu Seçimi yalnız biz beklemiyoruz. İstikrarı Musul, Filistin, Suriye, Bosna, Kafkaslar, Orta Asya'daki Türkler de bekliyor” diyen Uslu, 7 Haziran'ın belki de İstanbul'un fethi kadar önemli olduğuna vurgu yapıyor. Uslu, “Bunu bugün hissetmeyebiliriz ama tarih böyle yazacaktır” diyor. Antalya'yı karış karış gezen Uslu, ekibine "Bana her şey deyin ama dur demeyin" talimatı verdiğini söylüyor.


#ak parti
#Antalya
#Atay Uslu
#seçimler
9 yıl önce