|

"CHP’nin vaatleri Haydar Baş’tan çalıntı"

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Haydar Baş, CHP'nin seçim vaatlerinin çalıntı olduğunu söyledi. Haydar Baş "Bazıları için bizim 2007'de yaptığımız gibi notere tasdik de ettirdiniz… Çalıntı projeler CHP'yi sandığa gömecektir." dedi.

Yeni Şafak
13:42 - 25/04/2015 Cumartesi
Güncelleme: 10:57 - 25/04/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

'nin kendisinden kopya çektiğini ifade eden

lideri Prof.Dr. Haydar Baş, "

inceledim. 'Hakikaten şimdiye kadar neredeydiniz?' dedirtecek kadar bizden alıntılar üzerine yazılmış.Şimdi hangi yüzle 10 yıldır dediğimiz, hatta dediklerimize olan güvenin göstergesi olarak 2007 seçimlerinde notere tasdik ettirdiğimiz projeleri 'sanki CHP yeni bulmuş gibi' halka sunuyorsunuz? Bazıları için bizim 2007'de yaptığımız gibi notere tasdik de ettirdiniz… Çalıntı projeler CHP'yi sandığa gömecektir" dedi.



"Kılıçdaroğlu'nun Yaptığı Iki Yüzlülük!"


"Sayın Kemal Derviş'i ekonomi bakanı yapmaktan bahseden Kılıçdaroğlu'nun senyoraj hakkını ABD'nin devraldığı bir ekonomide para dağıtacağını vaat etmesi ikiyüzlülük değil de nedir?" diyen Haydar Baş şunları söyledi, "Bağımsız Türkiye Partisi olarak bizim 7.5 trilyon TL değerinde açıkladığımız yıllık gelirimiz hazır.Üstelik 2001 senesinde siyasete girdiğimiz günden beri… Bakmayın bizleri milletin yeni duymasına. Boyalı yazılı ve görsel basın gizlemese milletimize refahı ve parayı vermemiz 14 sene önce gerçekleşirdi.



Bugün bizden çalıntılarla CHP'nin veya diğerlerinin vaat ettiklerine aldanıp da, kimse “Haydar Baş da veriyor, onlar da. Kararsız kaldım” demesin.Bizden başka verecek bir siyasi yoktur. Biz, 9 uluslararası kongre ile kendini ispatlamış, Rusya başta olmak üzere 120'yi aşkın ülkede fiilen uygulanan Milli Ekonomi Modeli'mizle bu işi yapmaya hazırız. Lütfen gelin, bu işi bitirelim!"



#Bağımsız Türkiye Partisi
#Prof.Dr. Haydar Baş
#CHP
#CHP’nin vaatleri
#CHP’nin vaatleri Haydar Baş’tan çalıntı
#seçim 2015
9 yıl önce