|

Koalisyon kargaşa demek

Yeni Şafak seçim otobüsünün Yozgat’tan sonraki durağı Çorum oldu. Çorum’da halk, CHP’nin iktidara gelmesi halinde hiçbir şey yapmayacağını, koalisyonunun ise kargaşaya yolaçacağını düşünüyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/05/2015 Çarşamba
Güncelleme: 14:48 - 24/07/2017 Pazartesi
Yeni Şafak

Çorum'un en işlek caddelerinden İnönü ve Gazi Paşa Caddelerinde vatanda, ile yapmış olduğumuz söyleşide, halk seçimlerde koalisyona karşı. Muhalefet partililerin seçim vaadine ise inandırıcı gelmiyor. Emekliler ve gençler, vaatler konusunda, “Bol keseden kuru sıkı atıyorlar” diyor. Çorumlu Senem Çelik, AK Parti'den önceki ekonomik krize dikkat çekiyor. Mazot ve yağ kuyruklarını olduğunu belirten Çelik, o kötü tablonun artık geride kaldığını belirtiyor.



AVRUPA İLE YARIŞIYORUZ




Esra Kaptı ise “AK Parti Türkiye'yi düzeltti. Başörtüsü sorununu çözdü" diyor. Nigör Görgel, AK Parti'yi fakir fukaranın babası olarak gördüğünü söylüyor. Görgel, “Hükümetleri döneminde yapılanlar ortada. Çok şükür Avrupa ile yarışıyoruz" dedi. Cansu Uysal, ise şehre alışveriş merkezi yapılmasını istiyor. Uysal, bu seçimde de AK Parti'nin Çorum'da galip geleceğini düşündüğünü söylüyor.



ÇAĞ ATLAYAN TÜRKİYE VAR


Çorum merkezde kurulan Kitap ve Kültür Günleri fuarı esnaflarından Necip Baykal, Türkiye'nin büyüyüp geliştiğine dikkat çekerek, “21. yy. çağ atlayan bir ülke var" diyor. Çorum halkının oyunu AK Parti'ye vereceğini düşünen Hayriye Yalçınkaya ise, “CHP ve MHP iktidara gelse kargaşa olur ” ifadesini kullanıyor. Çiğköfteci Arif Balıkçı da, "Yeni Türkiye'yi bekliyoruz. Muhalefet emekliler üzerinden prim yapmaya çalışıyor" şeklinde düşüncelerini aktarıyor. Emekli Vedat Kümbül ise, MHP, CHP'nin vaatlerini gülümselerek, "Deniz bitti, bir bardak su da boğulmayalım. Makul bir şey söyleler de inansak. Boş laflara karnız tok. 40-50 yıl önce gördük, yaşadık. Neden yatırımlardan bahsetmiyorlar" diyor.


#Yeni Şafak seçim otobüsü
#seçimler
#çorum
9 yıl önce