|

Filmso 23 Nisan Çocuk Konseri'ne hazırlanıyor

Film Müzikleri Senfoni Orkestrası (FİLMSO ); 90 kişilik çocuk korosuyla gerçekleştireceği özel konserde çok sevilen şarkılarla, yabancı film müziklerini görsel bir şölen eşliğinde seslendirecek. Konser; 22 Nisan 2015 Çarşamba günü, Saat 20:00'de Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon'da çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni Şafak
10:16 - 7/04/2015 Salı
Güncelleme: 07:22 - 7/04/2015 Salı
Yeni Şafak

2010 yılında alanında en başarılı genç müzisyenlerden kurulan orkestra başta dünya ve yerli film müzikleri olmak üzere; barok, romantik ve klasik dönem tüm senfonik eserlerinden müzikal, vals ve tangolara varan geniş bir alanda çalışmalarını büyük bir özveri ve titizlikle sürdürüyor. Konserlerinde görsel şölenin ötesinde seslendirdiği kaliteli müzik ile çok sayıda dinleyiciden ve eleştirmenlerden olumlu geri dönüşler almaya devam ediyor.



Yaptığı çalışmalar ve projelerle alanında öncü ve örnek gösterilen Film Müzikleri Senfoni Orkestrası – FİLMSO halen Halil İbrahim Muslu yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor.


Program:



Orkestra şefliğini İbrahim Muslu'nun yaptığı, Başkemancı Vugar Gurbanov ve Koro Şefi olarak Ebru Yumlu Onurlu'nun katılımıyla gerçekleşecek olan konser; 22 Nisan 2015 Çarşamba günü, Saat 20:00'de Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon'da çocuklarla buluşacak.



#filmso
#23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı
#Vugar Gurbanov
#Ebru Yumlu Onurlu
#İbrahim Muslu
9 yıl önce