|

Tarantino emekli oluyor

Aksiyon ve şiddet içerikli filmlerin bir numarası ismi olan Quentin Tarantino, bir süredir dile getirdiği emeklilik ile ilgili ciddi planlar yapmaya başladı. Şu ana kadar 8 film çeken Tarantino, geçtiğimiz aylarda yaşlanmış bir adam olarak film çekmeye devam etmek istemiyorum, belli bir noktada bırakmak istiyorum açıklaması yapmıştı.

Yeni Şafak
09:10 - 16/11/2014 Pazar
Güncelleme: 07:16 - 16/11/2014 Pazar
Diğer

Yeni bir röportajda ise Tarantino, şu sıralar yeni filmi The Hateful Eight ile uğraştığını ancak yönetmenlik kariyerine 2 film sonrasında veda etmek istediğini belirtti. Şu ana kadar 8 film çektiğini belirten Tarantino, 2 film daha çekerek filmografimi 10′a tamamlayıp yönetmenliği bırakacağım şeklinde konuştu.


Bundan sonra yönetmen olarak değil de daha çok yazma işine eğileceğini belirterek senaryo, kitap ve oyun yazabileceğini söyledi. Süper Karga'nın haberine göre Tarantino’nun filmlerini çok seviyoruz, yaşlansa da çekmesini istiyoruz. Ancak yönetmenin kararına da saygı duymak gerekir diye düşünüyoruz. Yine de Tarantino’nun sağı solu belli olmaz diyerek haberimizi noktalayalım.


Hateful Eight’in oyuncu kadrosunun da Chaning Tatum, Kurt Russell, Michael Madsen, Tim Roth, Samuel L. Jackson gibi oyunculardan oluştuğunu ve 2015 yılında vizyona gireceğini belirtelim.

#Quentin Tarantino
#Tarantino
#Emekli
#Hateful Eight
9 yıl önce