|

Fatih Terim Florya'da

Eski G.Saray futbolcusu ve yöneticisi Turgan Ece'nin anma töreni için Florya'ya giden Fatih Terim, Prandelli ile kısa süre sohbet etti. Cenazede ise Aysal ile köşe kapmaca oynadı

Taha Güvendi
00:00 - 21/08/2014 jeudi
Güncelleme: 22:38 - 20/08/2014 mercredi
Yeni Şafak
Fatih Terim Florya'da
Fatih Terim Florya'da

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticisi ve futbolcusu Turgan Ece'nin cenaze töreni dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleşti. Törene A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim de katıldı. Görevinden ayrılışını televizyon altyazısından öğrenerek Florya'ya ve Galatasaray'a hüzünlü bir şekilde veda eden Fatih Terim, ayrılışının ardından ilk kez tesislere ayak bastı.

Tecrübeli teknik adamı, tesislerde meslektaşı Cesare Prandelli karşıladı. Yanına gelip elini sıkan İtalyan teknik adam, Terim ile kısa bir süre sohbet etti.

ÜNAL AYSAL'I GÖRMEZDEN GELDİ

Florya'daki törenin ardından Turgan Ece'nin cenaze namazı kılındı. Terim, cenaze namazına da katılırken; şehir dışında olduğu için Florya'daki organizasyonda yer almayan Başkan Ünal Aysal, cenazede hazır bulundu. Cenazede karşılaşan Terim ve Aysal'ın tokalaşmaması dikkat çekti.

Prandelli korksa iyi eder

Roma Olimpiyat Stadı'nda sezon açılış maçında Roma ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'nin futbolu İtalyanları korkuttu. İtalyan basını, F.Bahçe'ye övgüler yağdırırken G.Saray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'yi de Süper Kupa finali için uyardı. La Gazetta Dello Sport, 'Prandelli'nin Galatasaray'ı, Süper Kupa'da ezeli rakibinden (Fenerbahçe) korksa iyi eder' diyerek İtalyan teknik adamın dikkatini çekti.

Teknik direktör Prandelli de ALS hastalığı için farkındalık akımına kapıldı. Prandelli'ye Florya'da buzlu su döküldü.

Aysal'a Balanta cevabı: 'İyi teklif gelirse veririz'

G.Saray'da başkan Ünal Aysal'ın 'Balanta'yı gece gündüz düşünüyoruz' sözlerine River Plate Başkanı Rodolgo D'Onofrio'dan cevap geldi. 'Türkiye'den teklifler var' diyerek G.Saray'ın ilgisinden bahseden kulüp başkanı, 'Türklerle konuşma halindeyiz. İyi bir teklifle oyuncu da gitmek isterse izin veririz' dedi. Bonservis 8 milyon Euro'ya kadar düşmüş, G.Saray 6 milyon Euro teklif etmişti.

il y a 10 ans