|

'Londra'ya turist olarak gitmeyeceğiz!'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Arsenal ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. Hırvat çalıştırıcı rövanş için de umutlu...

Aa
00:00 - 20/08/2014 Çarşamba
Güncelleme: 10:39 - 20/08/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
'Londra'ya turist olarak gitmeyeceğiz!'
'Londra'ya turist olarak gitmeyeceğiz!'

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Hırvat çalıştırıcı, seyirciler için sıkıcı bir maç olmadığını belirterek, şunları kaydetti: "Gerçekten harikaydı, sıkıcı bir maç olmadı. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Planımıza sadık kaldılar. Arsenal, rakiplerine karşı pozisyon bulabilen bir takım, bize karşı da buldular ama biz daha çok pozisyon bulduk fakat değerlendiremedik. Performansımız, beni rövanş için çok umutlandırdı. Oraya gol yemeden gidiyoruz. Bugün en önemli oyuncumuz Hutchinson yoktu. İkinci maçta oynama olasılığı yüksek. Onlarda da Ramsey olmayacak. Orta sahada çok önemli oyuncuları var ama bence en önemlileri Ramsey. Rövanş için kesinlikle hazır olacağız. Londra'ya alışveriş için gitmiyoruz. Çok önemli bir planımız var. Bazıları için bu hayal olabilir, gerçekleştirmek için her şeyi yapacağız."

'Ceza alacağıma inanmıyorum'

Karşılaşmanın sonuna doğru oyundan ihraç edilmesini de değerlendiren Bilic, hata yapmış olabileceğini kabul ederek, "Kesinlikle bir küfür ya da hakaret yoktu. Zaten maçtan hemen sonra da Wenger ve maçın hakeminden özür diledim. Çok ciddi bir fırsat yakalamak üzereydik. Top, Flamini'nin karnına çarpınca pozisyonumuz kesildi ve tepki gösterdim. Bu tip durumlara alışık değilim. Hayatımda 2 kez oyundan atıldım. Londra'da kulübede olmamam için hiç bir sebep yok. Ceza alacağıma inanmıyorum" ifadelerini kullandı.

10 yıl önce