|

1 puana üzülen taraf biziz

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak final paslarını kötü yaptıklarını kaydetti

04:00 - 22/12/2014 الإثنين
Güncelleme: 00:09 - 22/12/2014 الإثنين
Diğer

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor karşılaşması sonrası yaptığı değerlendirmede futbolcularına mücadelelerinden dolayı teşekkür etti. Maça bir saat kala başlayan yağmur dışında oyunun bekledikleri gibi geliştiğini kaydeden tecrübeli teknik adam, "Oyuncularım iyi savaştılar. Müthiş mücadele ettiler. Daha önceki haftalarda da olduğu gibi 14. haftada da hak ettikleri galibiyeti malesef alamadılar. Maç bitince hep üzülen taraf biz oluyoruz. Bu karşılaşmada da 1 puana üzülen taraf varsa o da biziz. Fark yapmamız gerekiyordu" ifadelerini kullandı. Tecrübeli teknik adam, hakemlerin saha içinde sertliğe prim verdiğini de kaydetti: "Hakemler sertliğe izin verdiği zaman biz oynayamıyoruz. Karabük ve Mersin maçında da buna maruz kaldık."


 


Tribünler tek ses

Süper Lig'de Bursaspor ile Trabzonspor arasında oynanan maç öncesi tribünlerde iki takımın taraftarları birbirlerine centilmence tezahüratta bulundu. Maç öncesi Trabzonspor taraftarların “Bursaspor” tezahüratına, yeşil-beyazlı tribünlerden alkışlarla karşılık verildi. Hem yeşil-beyazlı hem de bordo-mavili taraftarlar daha sonra “Bursa-Trabzon, tertemiz şampiyon”, “Şikeye karşı omuz omuza” tezahüratları yaptı. Bu arada maçtan bir saat önce başlayan yağmur, tribünlerdeki doluluğu da olumsuz etkiledi. Tribünlerin ancak yarısının dolu olduğu görülürken konuk ekibin taraftarları ise kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu.


Serdar'ın yerine Şamil

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sakat ve cezalı futbolcuların fazlalığı nedeniyle kadroda ciddi revizyona gitmek zorunda kaldı. Sakatlığı yüzünden kadroya alınmayan Serdar Aziz'in yerine savunmada Şamil Çinaz'a forma veren Güneş, kart cezalısı Josue'nin yerine de Bekir Yılmaz'ı ilk 11'de sahaya sürdü.


 


Cardozo son 15'te

Teknik direktörü Ersun Yanal, Bursa deplasmanında Cardozo’yu oynatmayarak sürprize imza attı. Cardozo'nun yerine Yatabare'ye şans veren Yanal, Paraguaylı golcüye son 15 dakikada şans tanıdı.



Karşılaşma öncesinde, Bursaspor'un golcüsü Fernandao ile Trabzonspor'un kalecisi Fatih Öztürk'ün şık davranışları dikkati çekti. İstiklal Marşı okunduğu sırada Fatih Öztürk, önündeki küçük çocuğun üzerini ıslanmaması için havluyla örttü. Fernandao ise önündeki çocuğa yağmurluk giydirdi. Çocukların yağmurlu havada seremoniye çıkması ise tepki çekti. 

#Şenol Güneş
#Trabzonspor
#Bursaspor
٪d سنوات قبل