|

9 gol yiyen kaleci PFDK'ya sevk edildi

Ziraat Türkiye Kupasında Galatasaray’dan 9 gol yiyen 3.Lig ekiplerinden FBM Makine Balçova Yaşamspor kalecisi Engin Kaya, attığı tweet yüzünden Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Yeni Şafak
12:22 - 18/12/2014 Perşembe
Güncelleme: 10:28 - 18/12/2014 Perşembe
Yeni Şafak

TFF'nin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada şu idadeler kullanıldı:


"FBM Makina Balçova Yaşam Spor Kulübü futbolcusu Engin Kaya'nın, 'enginkaya1' isimli Twitter hesabında yer alan 'Satılık köpek Trabzon satılık ihoo!! Şampiyon Fenerbahçe diye bağırın ulen!!' şeklindeki 'hakareti' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 41.maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."


Twitter hesabındaki paylaşımlarından koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu belirtilen İzmir temsilcisinin kalecisi Engin Kaya'nın, Galatasaray maçından önce 'O değil de yine mi 4 darısı başımıza @Galatasaray bide biz atalım'  şeklinde bir paylaşım yapmıştı. İlk yarı 5-1 bittikten sonra Galatasaraylı futbolcuların kendilerine, "Medyaya öyle demeçler verirseniz sonuç da böyle olur" dediğini söyleyen genç file bekçisi, "Maça bu kadar asılacaklarını tahmin etmiyorduk. Zaman olsaydı, daha fazlasını atacaklardı" demişti.

#BALÇOVA YAŞAMSPOR
#ENGİN KAYA
#PFDK
#GALATASARAY
#1-9
#TÜRKİYE KUPASI
9 yıl önce