|

Akhisar'de Kenan şoku

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi yenerek zirvedeki yerini koruyan Akhisar Belediyespor'da Kenan Özer'in sakatlığı teknik heyetin keyfini kaçırırken Saidi'nin iyileştiği açıklandı.

Dha
00:00 - 1/10/2014 Çarşamba
Güncelleme: 16:11 - 1/10/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Akhisar'de Kenan şoku
Akhisar'de Kenan şoku

Fenerbahçe maçının 66. dakikasında sakatlanarak yerini Kerim'e bırakmak zorunda kalan orta saha oyuncusunun kasığında yırtık tespit edildi. Kenan'ın 4 hafta forma giyemeyeceği bildirildi.

Saidi iyileşti

Bu arada Burundili kanat oyuncusu Saidi'nin takımla çalışmalara başlaması teselli oldu. Ligde İstanbul Başakşehir'e konuk olacak yeşil-siyahlı takımın Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Rakibin 4 beraberliği var, ilk galibiyetlerini almak için mücadele edecekler ancak biz rehavete kapılmadan, puan ya da puanlarla İstanbul'dan dönmek istiyoruz" dedi.

Biri atıyor biri tutuyor

İstanbul Başakşehir-Akhisar Belediyespor maçı ligin en skorer ve en az gol yiyen 2 takımını karşı karşıya getirecek. Lider Akhisar Belediyeszpor, attığı 8 golle geride kalan 4 haftada ligin en golcü ekibi konumunda. Başakşehir ise Beşiktaş ve Trabzonspor ile birlikte 2 golle ligin en az gol yiyen takımı...

10 yıl önce