|

Amatör futbolculardan örnek davranış

İstanbul'un Beykoz ilçesinde faaliyet gösteren Rüzgarlıbahçespor'un futbolcuları aralarında topladıkları parayla mahallelerindeki sağlık ocağına EKG cihazı hediye etti.

Yeni Şafak
17:41 - 21/04/2015 Salı
Güncelleme: 14:51 - 21/04/2015 Salı
Yeni Şafak

Rüzgarlıbahçespor Kulüp Başkanı Fatih Aydın Yerel Futbol'dan Talip Ercan'a yaptığı açıklamada, " Biz yeni kurulan bir kulüp olmanın zorlukları karşısında kesinlikle pes etmedik, sıkıntılara göğüs gerdik. Futbol dünyası için sağlık rapor alma işlemlerinde gereken bir cihaz için o hastane senin bu hastane benim koşturma anlarını bizlerde yaşadık. Sonunda bu cihazın fiyatını öğrenip, almak için çalışmalara başladık. Sağ olsun Yönetici arkadaşlarım Bayram Taşkıranlar, Rüzgarlıbahçe Derneği Başkanımız Ali Evlimen, Takım Antrenörlerimiz Özkan Baş ve Volkan Kazma ile birlikte sporcu kardeşlerimizin katılımı ile aldığımız cihazı mahallemiz sağlık ocağına teslim ettik. Bu cihaz için el birliği ile bir çalışma yaptık, futbolcu kardeşlerimiz ailelerinin verdiği harçlıktan, biz yöneticiler olarak gerek kendimizden, gerekse ulaşabildiğimiz bazı dostlarımızdan, arkadaşlarımızdan aldığımız katkılar ile gereken parayı toplayıp cihazı aldık ve teslimini gerçekleştirdik." diye konuştu.



Beykoz ilçesinde spor camiası ile yeni tanıştıklarını ancak her şeyi birilerinden beklemenin yanlışlığını yaşayarak gördüklerini ifade eden Başkan Aydın, "Şu EKG cihazı için toplanan paraları, her kulüp kendi bünyesinden, ya da çalışmalar ile temin edip kendi mahallelerine hediye edebilir Biz bu konuda ilk adımları attık. Beykoz İlçesinde spor yapma düşüncesindeki pek çok çocuk ve gencimiz, sırf bu sağlık raporu çıkarma işlemleri için bile bu düşüncelerinden vazgeçebilmekteydi. Bu cihazı alarak bir örnek teşkil etmek istedik" diye konuştu.



'Futbolcuları kamyon kasasında taşıyoruz'

Kulüp olarak yaşadıkları tek sıkıntının saha sorunu olduğunu beyan eden Başkan Fatih Aydın, "Futbolcularımızı kamyon kasalarında Kavacık Sahasına antrenmanlara götürüp-getirmek içimizi yaralıyor. Ailelerinin çocuklarına futbolu bıraktırmak istemeleri en korktuğumuz konu. Ancak onlar da çocuklarının sağlıklı bir artamda spor yapabilmeleri düşüncesinde ki bir bakıma haklılar. Yetkililerden rica ediyoruz, hatta yalvarıyoruz, gelin şu saha işimizi bir çözüme kavuşturun" dedi.



Rüzgarlıbahçespor tarafından Rüzgarlıbahçe Aile Sağlığı Merkezinde Doktor Ramazan Faruk Bozdağan'a teslim edilen EKG Cihazı ile Rüzgarlıbahçespor futbolcuları da ilk kontrollerini yaptırdı.



#rüzgarlıbahçespor
#amatör futbol
#ekg cihazı
9 yıl önce