|

Beşiktaş Sarıyer maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye Kupası'nda bu akşam Beşiktaş Sarıyer ile karşı karşıya gelecek. Türkiye Kupası 5. hafta karşılaşması Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma saat 20.30'da başlayacak.

Yeni Şafak
10:33 - 29/01/2015 Perşembe
Güncelleme: 08:38 - 29/01/2015 Perşembe
Diğer

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 5. hafta maçında yarın Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sarıyer ile karşı karşıya gelecek.Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Mücadeleyi Özkan Çeliker yönetecek. Çeliker'in yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Mehmet Emre Atasoy ise dördüncü hakem olacak. Müsabaka Atv'den naklen yayınlanacak. 


Beşiktaş, grupta oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyetle 6 puan topladı. Sarıyer ise oynadığı 4 maçı da yitirip, grupta henüz puanla tanışamadı.İki takım arasında Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanan grubun ilk maçında Beşiktaş sahadan Cenk Tosun (2), Ramon Motta ve Olcay Şahan'ın golleriyle 4-0 galip ayrılmıştı.Siyah-beyazlılarda, Gençlerbirliği ile yapılan Spor Toto Süper Lig 17. hafta maçında kırmızı kart gören Pedro Franco, cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına 2-0'lık Gençlerbirliği galibiyetiyle başlayarak moral depolayan Siyah-Beyazlılar, gözünü Türkiye Kupası'na çevirdi. Yer aldığı 3 kulvarda da gözünü zirveye diken Kara Kartal, F Grubu'nda 5. haftası mücadelesinde bugün Sarıyer'le karşı karşıya gelecek. Grubun ilk maçında rakibini deplasmanda 4-0'lık skorla geçen Kara Kartal, rakibini farklı devirip son hafta öncesinde üst tur yarışında 1 puan önünde bulunan Adana Demir'in önüne geçmek için çabalayacak. Takımın yeni transferi Opare'nin ilk 11'de yer alması beklenirken eli sargıda bulunan takımın bir diğer transferi Tolgay'ın da, sağlık ekibi tarafından maça yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi. Öte yandan sakatlıkları süren; Sosa, Veli, Sivok, Cenk Tosun ve Mustafa'nın, bu mücadelenin kadrosunda yer almayacağı öğrenildi.
#sarıyer
#beşiktaş
#türkiye kupası
9 yıl önce