|

Beşiktaş ve F.Bahçe'de mutlak hedef galibiyet

00:00 - 3/05/2012 Perşembe
Güncelleme: 02:59 - 3/05/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş ve F.Bahçe'de mutlak hedef galibiyet
Beşiktaş ve F.Bahçe'de mutlak hedef galibiyet

Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. haftasında ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe bugün karşı karşıya gelecek. Beşiktaş'ın cezası nedeniyle derbiyi sadece kadınlar ve anneleri yanlarında olmak şartıyla 12 yaş ve altı çocuklar statta izleyebilecek. Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda 3 maçını da kazanan Fenerbahçe, 43 puanla ikinci sırada. İlk 3 maçını da yitiren Beşiktaş ise, üçüncü Trabzonspor'un 3 puan gerisinde, 28 puanla dördüncü ve son sırada yer alıyor.


Holosko ve Sivok pazarlığı başlıyor

Siyah-beyazlı takımda sözleşmesi bitecek Holosko ile Sivok'un menajerleri İstanbul'a geldi ve yönetim ile önümüzdeki sezon için görüşmelerde bulunacak. Menajerlerin, futbolcuları için Beşiktaş'ın tavrına göre hareket edecekleri öğrenildi.


3 maçlık cezası biten Almedia sahada

Beşiktaş'ta 3 maç cezası nedeniyle forma giymeyen Almeida, bugünkü F.Bahçe maçında formasına kavuşuyor. Siyah-beyazlı takımda sakat Necip ile babası vefat ettiği için ülkesi Portekiz'de bulunan Bebe ise kadroda yer almayacak.


Volkan yok, Emre yedek, Alex belirsiz

Sol adalesinden sakatlanan Volkan Demirel'in bugünkü mücadelede yer alamayacağı, sağ ayak bileğinde problemi olan Alex'in durumunun ise belirsiz olduğu öğrenildi. Tahkim Kurulu'nun cezasını kaldırdığı Emre'nin ise kadroda yer alacağı ancak yedek soyunacağı kaydedildi.


HAKEM Fırat Aydınus

STAT Fi Yapı İnönü

SAAT/YAYIN 20.00 Lig TV


12 yıl önce