|

Bilecikspor 'pazar'dan 3 puan aldı

Bilecik Sentetik Sahada oynanan Bilecik 1. Amatör Lig 24. hafta futbol müsabakasında Bilecikspor, kendi saha ve seyircisi önünde Gölpazarı Belediyespor'u 1-0 yenerek puanını 52'e çıkardı.

Yeni Şafak
09:10 - 29/03/2015 Pazar
Güncelleme: 11:26 - 29/03/2015 Pazar
IHA

Maça iyi başlayan Gölpazarı Belediyespor oyuncuları santra vuruşu sonrası bir anda Bilecikspor'un kaleci Hakan Dura karşı karşıya kaldılar. Bu pozisyonda top direkten döndü. Atakları devam ettiren Gölpazarı Belediyespor bulduğu net 3 pozisyonu gole çeviremedi. Bilecikspor maçın ilk gol pozisyonu 43'üncü dakikasında Ekrem Dal ile bulurken, Ekrem'in şutu direkten döndü. Bu pozisyon sonrası açta başka gol olmazken ilk yarı 0-0 bitti.



İkinci taraftar desteğinin arkasına Bilecikspor ataklara çıkmaya başladı. Maçın 65'inci dakikasına kadar karşılıklı bulunan pozisyonlar ile geçti. Maçın 67'inci dakikasında Gölpazarı Belediyesporlu oyuncu kendi kalesine attığı gol ile Bilecikspor 1-0 öne geçti. Bu gol sonrası sert geçen mücadele sonrası maçın orta hakemine her iki takım oyuncuları tarafından itirazlar ile yapıldı.



Gözlemci oyuncuyu attırdı mı?

Maçın uzatma dakikalarında yaşanan ikili mücadele sonrası iki takım oyuncuları birbirlerine girerken, Bilecikspor'dan Semih Sevinç, Oğuzhan Kundala ve Gölpazarı Belediyespor'dan bir oyuncu kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Maçın gözlemcisi Cebrail Avcı, yan hakemi uyararak Bileciksporlu Oğuzhan Kundala'yı oyundan attırması taraftar tarafından büyük tepki topladı.


Maç sonu görüşlerinin aldığımız maçın gözlemcisi Cebrail Avcı, kendisinin oyuncu attırmadığı iddia ederek, tepkiler arasında hakemlerin soyunma odasına gitti. Bu galibiyet sonrası Bilecikspor puanını 52'ye çıkartırken, Gölpazarı Belediyespor 29 puanda kaldı.


#amatör futbol
#bilecik
#bilecik 1. amatör lig
#bilecikspor
#gölpazarı belediyespor
9 yıl önce