|

Bu koltuk hırsı niye?

Yargıtay kararına rağmen yönetimin kongre yapmamasının kulübü onarımı zor tahribatlara sürüklediğini belirten Sebahattin Çakıroğlu, "Yönetim kulübün kayyuma kalması için uğraşıyor. Amaç ne anlamak mümkün değil" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/03/2015 Cumartesi
Güncelleme: 22:48 - 27/03/2015 Cuma
Yeni Şafak

Trabzonspor'da olası kongrede başkan adayı olacağını açıklayan bordo-mavililerin eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Yargıtay kararına rağmen genel kurul kararı almayan Trabzonspor yönetimini eleştirdi. Çakıroğlu, "Bu yönetim, kulübün kayyuma kalması için uğraşıyor. Ne için, neyi hedefleyip, neyi amaçlayarak camianın genel kurul beklentilerini yok sayıyorlar anlamak mümkün değil. İki transfer döneminde 176 milyon olarak devraldıkları bütçeyi yaklaşık 400 milyon TL'lik borç hanesine kadar çıkarttılar. Korkarım ki bir transfer dönemi daha geçerse kulüp düzeltilemeyecek bir boyuta gelecektir” ifadelerini kullandı.



BAŞARILIYSAN SEÇİME GİRERSİN!


Çakıroğlu, "Teknik adam ve futbolcu değişimiyle bu işlerin düzelmeyeceğini anlamayanlar, kendilerinin değişmesi gerçeğini görmek zorundalar. Rakipler şampiyon olmak için çaba gösterirken Trabzonspor Başkanı koltuğunu korumak için mahkeme mahkeme dolaşıyor. Sayın Hacıosmanoğlu'nun bu koltuk hırsı niye? Eğer çok başarılıysan ekibinle seçime girersin. Trabzonlu her zaman başarının da ihanetin de karşılığını verir" dedi.


#Sebahattin Çakıroğlu
#Trabzonspor
#yönetim
9 yıl önce