|

Cavcav'dan Davutoğlu'na çağrı

Ankara'da oynanan Gençlerbirliği-Sivasspor karşılaşması sonrasında açıklama yapan ev sahibi ekibin kulüp başkan İlhan Cavcav: 19 Mayıs Stadı'nı eleştirerek Başbakan Ahmet Davutoğlu'na çağrıda bulundu.

Yeni Şafak
18:53 - 28/02/2015 Cumartesi
Güncelleme: 16:57 - 28/02/2015 Cumartesi
DHA

Ankara 19 Mayıs Stadı'nın yıkılarak yerine başka bir stat yapılması konusunu hatırlatan Cavcav: Ankara'nın stat konusunun bir an evvel halledilmesi gerektiğini belirtti.


Cavcav, "Ankara'da iki takım aynı sahada mücadele ediyor. Birçok ile stadyum yapıldı. Ama maalesef Ankara'da yapılmadı. Yapılacak mı yapılmayacak mı bilmiyoruz, en ufak bir teşebbüs yok. Başkentte bu stadyum artık yakışmıyor. Özellikle Spor Bakanımız ve Başbakanımızın Ankara'ya bir stat yapılması için, harekete geçmelerini temenni ediyorum" dedi.


0-0 biten karşılaşmaya değinen Cavcav, şu ifadeleri kullandı: "Bu karşılaşma her iki takım için önemliydi. Sivasspor'dan daha çok Gençlerbirliği için. Fakat kazanacağımız bir karşılaşmadan saha koşulları nedeniyle 1 puanla ayrıldık. Çok gol kaçırdık ama karşılaşmaya bakıldığında 3 puan Gençlerbirliği'nin hakkıydı. Allah'a şükürler olsun bir puan, puan alamamaktan iyidir"

#Gençlerbirliği
#İlhan Cavcav
#Ahmet Davuoğlu
9 yıl önce