|

Çok daha iyi olacağız

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray karşısında disiplinli ve coşkulu oynadıklarını ifade ederek, "Alınan skordan daha önemli takımın gösterdiği reaksiyondu. Daha iyi oynayacağımızı biliyoruz. Üç kulvarda da başarı için mücadele edeceğiz” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 23/11/2014 Pazar
Güncelleme: 00:22 - 23/11/2014 Pazar
Diğer

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, iyi bir performans sergilediklerini ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi. "Bu bir sihir değil, başarıyı üzerimize almak için çok erken. Disiplin seviyemiz çok yüksekti, coşkulu oynadık ve çok daha farklı bir skor alabilirdik, bence olmalıydı da” diyen tecrübeli teknik adam, “İleride oynadığımız zaman Galatasaray'ı zor duruma sokacağımızın farkındaydık. Farklı bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Alınan skordan daha önemlisi takımın gösterdiği reaksiyondu. Daha iyi oynayacağımızı biliyorum, sonuç ve oyunun daha keyifli olmasını sağlayacak bir kadromuz var. Üç kulvarda mücadele edeceğiz” diye konuştu. Trabzonspor'un yarışa dahil olmasının Türk futbolu için büyük bir kazanç olacağının altını çizen Ersun Yanal, “Her yerin Trabzon olduğu bir takım oluşturacağız. Bizler de bu görev için soyunduk. Uzun süre oyuncularımız ile konuştuk. Zamanı iyi kullandık” şeklinde konuştu. Trabzon’un sezonu 15 puanlık bir kayıpla başladığına belirten Yanal, “Burada kazanarak rakiplerimizle  farkı kapatmamız lazımdı. Sezon başında sorulsaydı ‘şampiyonluğun en büyük adayıyız’ derdim. Ancak şu anda şampiyonluk için savaşacağız diyorum" diye görüşlerini açıkladı.


Yanal bunu hep yapıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Cesare Prandelli'nin yönettiği takımlara karşı 

3 maçı da kazandı. 2004 yılında o dönem başında olduğu Gençlerbirliği ile UEFA Kupası 3. turunda Prandelli'nin takımı Parma'yı 3-0 ve 1-0’lık skorlarla mağlup eden Ersun Yanal, İtalyan teknik adamı Galatasaray’da bir kez daha devirdi. 
#ersun yanal
#galatasaray
#trabzonspor
9 yıl önce