|

Ersun Yanal’dan kupa revizyonu

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/12/2014 Perşembe
Güncelleme: 00:28 - 18/12/2014 Perşembe
Yeni Şafak

Ersun Yanal’la 3 maçlık kazanamama serisine ara veren, ligde Çaykur Rize galibiyetiyle yeniden nefes alan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 2. maçında bugün Akhisar Belediyespor’u ağırlıyor. Cardozo, Mehmet Ekici ve Medjani gibi yıldızları dinlendirmesi beklenen teknik direktör Ersun Yanal’ın forvette Yatabare, defansta Aykut Demir ve Mustafa Akbaş ikilisini sahaya süreceği kaydedildi. Yanal, kalede de Fatih Öztürk’ü kulübeye çekip, genç İbrahim Demir’in performansını görmek isteyecek. Kupa ilk maçında Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor’da bugünkü maç öncesi Papadapoulos, Waris ve Belkalem’in sakatlıkları bulunuyor.


Deniz Yılmaz iki hafta yok Papadapoulos Bursa'ya zor

Trabzonspor Genel Menajeri Serhat Altıncı, takımdaki sakat oyuncular konusunda açıklamalarda bulundu. Çaykur Rizespor maçında sol arka uyluk bölgesinde ağrı meydana gelen Belkalem, sol iç uyluk bölgesinde ağrı olan Papadapoulos, sağ ön uyluk bölgesinde ağrı olan Deniz Yılmaz'da kas yaralanması tespit edildi. Papadopoulos'un Bursaspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı, Deniz Yılmaz'ın iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.


BİLETLERE 2. DAMPİNG

Çaykur Rizespor maçında biletlere yaptığı indirime rağmen tribünleri dolduramayan Trabzonspor, kupa maçı biletlerine de yüzde 50 indirim uyguladı.

#Ersun Yanal
#Çaykur Rize
#Trabzonspor
9 yıl önce