|

Fernandes'ten 'feda'kar hareket

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Fernandes, önceki gün MR randevusunu iptalederek idmana çıktı. Portekizli yıldız teknik heyetle görüşerek Orduspor maçında sahada olmayı talep edip, 'Gerekirse MR maçtan sonra çekilir' dedi.

.
00:00 - 26/04/2013 Cuma
Güncelleme: 14:44 - 26/04/2013 Cuma
Yeni Şafak
Fernandes'ten 'feda'kar hareket
Fernandes'ten 'feda'kar hareket

Sakatlığı nedeniyle Akhisar mücadelesinde oynamayan ve antrenmanlara katılmayan Fernandes, önceki günkü MR randevusuna gitmeyerek Ümraniye'nin yolunu tuttu ve takımla birlikte çalıştı.

Teknik ekiple görüşen Portekizli futbolcu, Orduspor maçında oynamak istediğini söyledi. Samet Aybaba ve kurmayları da, Fernandes'in bu fedakarlığı karşısında yıldız oyuncuya forma vermeyi kabul etti. Kulüp doktoru İsmail Başöz'ün MR isteğini reddeden Fernandes, 'Kalçamdaki ağrı yüzünden takımdan ayrı kaldım ama ortaya bir sürü hayal ürünü şeyler attılar. Bu durum beni çok rahatsız etti. Kendimi çok iyi hissediyorum ve Orduspor maçında takımı yalnız bırakmak istemiyorum. Hocayla da konuşup ne olursa olsun bu hafta sahada olmak istediğimi söyleyeceğim. MR'a şu anda gerek yok' ifadesini kullandı.
"Hoca bana sahip çıktı"

MR çektirmesi durumunda çıkabilecek olumsuz bir sonucun ardından ortaya başka iddiaların da atılabileceğini sözlerine ekleyen Fernandes, 'Şimdiden yazılan senaryoları tahmin edebiliyorum. Samet hoca bütün hafta boyunca medya karşısında bana sahip çıktı ve destek oldu. Ben bunu görmezden gelemem. Orduspor maçının ardından eğer gerek görülürse o zaman gidip MR çektiririm' diye konuştu. Fernandes'in bu çıkışıyla MR ertelenirken, yıldız oyuncu da bu hareketiyle takım içinde büyük takdir topladı.

11 yıl önce