|

Galatasaray liglerin ertelenmesini istiyor

Galatasaray Yöneticisi Ali Dürüst, "Yarın bir toplantı olacak. O toplantıda bizim önerimiz ligi 1 hafta ertelemek olacak. Bu mesajı kamuoyuna vermemiz lazım" dedi.

Yeni Şafak
19:59 - 5/04/2015 Pazar
Güncelleme: 17:00 - 5/04/2015 Pazar
IHA

Sarı-kırmızılı takımın Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kardemir Karabükspor'u 4-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, iyi bir maç oynayıp kazandıklarını ancak dünkü olayların bugünkü maçın önüne geçtiğini belirterek, "Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun diliyorum. Bu Fenerbahçe'den öte Türk futbolunun meselesi. İnşallah hep beraber bunu çözeceğiz ve inşallah futbola döneceğiz" dedi.



"Bu olay yalnızca Fenerbahçe'yi değil bütün Türk futbolunu ilgilendiren bir olay" diyen Dürüst, "Yarın bir toplantı olacak. O toplantıda bizim önerimiz ligi 1 hafta ertelemek olacak. Bu mesajı kamuoyuna vermemiz lazım. Bu artık takımın ötesinde bir sıkıntı. Biz bütün liglerin ertelenmesine sıcak bakıyoruz. Olayların bu seviyeye gelmesi bugünün işi değil. Can kaybı olabilirdi. Teselli tarafı bu. Ders çıkarmamız lazım hep beraber. El birliği ile futbola geri döneceğiz" ifadelerini kullandı.

#galatasaray
#fenerbahçe
#süper lig
#erteleme
9 yıl önce