|

Galiba olmayacak ayrılacağız

Nijeryalı forvetin menajeri Erdem Konyar ile bir araya gelen yönetim, ligde kalan 9 haftada Emenike’ye her türlü desteği verecek. Sezon sonunda şartlar değerlendirilip, iyi bir teklif gelmesi halinde golcü oyuncuyla yollar ayrılacak

Yeni Şafak
04:00 - 2/04/2015 Perşembe
Güncelleme: 22:46 - 1/04/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, bu sezon taraftarlarla yaşadığı sorunlarıyla gündeme gelen Emenike'nin menajeri Erdem Konyar ile kulüp binasında bir araya geldi. Görüşmede Nijeryalı golcünün sarı-lacivertli takımdaki durumu ve geleceği masaya yatırıldı.



Yönetim, Emenike'ye herhangi bir transfer teklifi olup olmadığını sordu. Görüşmede Emenike'den sadece lig ve kupada kalan maçlara konsantre olması istenirken, Nijeryalı golcüden de geleceğiyle ilgili hiçbir açıklama yapmaması istendi. Yönetimin bu süre içinde Emenike'ye her türlü desteği vereceği belirtilirken, sezon sonunda şartlara göre yeniden bir değerlendirme yapılacağı, iyi bir teklif gelmesi halinde Nijeryalı golcüyü satılabileceği kaydedildi. Yıldız oyuncunun menajerinin de Emenike'yi devre arasında Rus kulüplerinin ciddi bir şekilde istediğini belirterek, bu transferi değerlendirmedikleri için, yönetimin de o zaman 15 milyon Euro teklif edilen futbolcuya satmadığı için pişman olduğu belirtildi. Erdem Konyar her ne kadar Fenerbahçe'nin resmi internet sitesine açıklama yapsa da yakın çevresine yaptığı sohbetlerde ise “Emenike'nin F.Bahçe'de mutsuz olduğunu belirtirken, galiba olmayacak. Sezon sonunda ayrılacağız gibi gözüküyor” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Emenike bu sezon Kadıköy'de sezonun ilk haftasındaki Karabükspor maçından sonra oynanan diğer maçlarda gol atamadığı için tribünlerin tepkilerine maruz kalıyordu.




4 kardeşi geldi


Sıkıntılı günler geçiren Emenike'ye aile desteği. Geniş bir aileye sahip olan Emenike'nin 4 kardeşi İstanbul'a geldi. Kardeşleri Emenike'yi bir an olsun yalnız bırakmıyor, tesislere gelerek antremanları da takip ediyor. Emenike'nin kardeşlerinin gelmesiye moralinin ve motivasyonun daha iyi olduğu da bildirildi.


Gol her şeyi çözer


Fenerbahçe'de Emenike antrenmanın dışında bireysel programlarla maça hazırlanıyor. Teknik direktör İsmail Kartal sürekli olarak Nijeryalı golcü ile görüşerek mental olarak maça hazırlıyor. Genç teknik adam, Emenike'den Çaykur Rizespor maçında gol veya goller atıp sorunlu dönemi bitirmesi konusunda kendisine telkinde bulunuyor.

#emenike
#fenerbahçe
#Erdem Konyar
#aziz yıldırım
9 yıl önce