|

Geleceğin şampiyonları Halil Mutlu ile buluştu

Milli Halterci Halil Mutlu, Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu öğrencilerinin sorularını yanıtladı. Mutlu, yaşarken anılmanın çok güzel olduğunu kaydederek, Milli Eğitim Bakanlığının spor hayatının müfredata koymasına ilişkin konuştu. Multu, ‘’Öğrencilerin sizi ders olarak işlemesi çok güzel’’ dedi.

17:23 - 26/02/2024 Pazartesi
Güncelleme: 17:25 - 26/02/2024 Pazartesi
Yeni Şafak
Halil Mutlu minik hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Halil Mutlu minik hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

3-C sınıfı öğretmeni Ersin Yılgör ve öğrencilerinin davetini kırmayan, Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli sporcu Halil Mutlu, okulun konferans salonunda gerçekleşen söyleşiye katıldı.


Öğrenciler hazırladıkları soruları yanıtlayan Halil Mutlu, ‘’Başarılı olmak için sabırla, yılmadan çalışmak gerekiyor’’ dedi. Ailelerin çocuklarını spora teşvik etmeleri tavsiyesinde bulunan Multu İlkokul öğrencilerinin sorularının zorluğundan söz etti. Mutlu, “En rahat ettigim paneller üniversite panelleri. Yaş düştükçe sorular zorlaşıyor. Çünkü gerçekten hayata yeni atılan çocukların merak ettikleri şeyler çok farklı oluyor. Bugün için baktığımız zaman ise hep çalışmış olduğum yerden geldi sorular. Genellikle bu yaş grubu çocukların sorunlarından çekinen ve korkan biriyim. Ortaokulda biraz daha rahat ediyorum. Onun dışında lise daha rahatlatıyor. En rahat ettiğim panellerde üniversite öğrencilerinin katıldığı programlar oluyor. Yaş büyüdükçe sorulara karşı daha hazırım” dedi.


Efsane isim öğrencilerin sorularına samimi cevaplar verdi.

"Çocuklar bizleri tanıdıkça seviyorlar"

Spor hayatının Milli Eğitim Bakanlığı tarafından müfredata konulmasının verdiği mutluluktan söz eden Mutlu, “Yaşarken anılmak, öğrencilerin sizi ders olarak işlemesi çok güzel. Tabii ki de bunun ön hazırlığı da yapılmış. Bir hafta önceden Halil ağabeyiniz gelecek ve Halil ağabeyiniz ile ilgili bazı araştırmalar yapın diyorlar. Bu konuda da çocuklarımıza ödevler veriyorlar. Onlar da bizi tanıdıkça seviyorlar. Dolayisiyla bizim açımızdan keyifli bir söyleşi oldu” ifadelerini kullandı.


"Değerlere sahip çıkalım"

Programın sonunda öğrenciler Halil Mutlu’nun fotoğraflarını Mutlu’ya imzalatarak hatıra fotoğrafı çekildi. Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu idaresi ve öğretmenleri de Halil Mutlu gibi değerlere hayatlarındayken sahip çıkmak gerektiğini vurguladı.


Öğrenciler, Halil Mutlu'ya soru sorabilmek için birbirleriyle yarıştı.
#Halil Mutlu
#Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu
#Ersin Yılgör
2 ay önce