|

G.Saray'da kaldığım için çok mutluyum

Sakatlıktan yeni yeni kurtulan Milan Baros, sarı-kırmızılı takımın formasını giymeye devam edecek olmasını sevinçle karşıladığını söyledi

00:00 - 12/08/2010 Perşembe
Güncelleme: 01:26 - 12/08/2010 Perşembe
Yeni Şafak
G.Saray'da kaldığım için çok mutluyum
G.Saray'da kaldığım için çok mutluyum

Galatasaray'ın Çek golcüsü Milan Baros, sağlık durumu ve sözleşme yenilemesiyle ilgili G.Saray TV'ye açıklamalarda bulundu. “G.Saray ile sözleşme yenilediğim için çok sevinçliyim” diyen yıldız oyuncu, duygularını “Burada kalmak istiyordum. Şartlar olumlu seyretti ve takımda kaldım” şeklinde aktardı. İki gündür takımla çalışma fırsatı bulabildiğini kaydeden Baros, sakatlığının daha iyiye gitmesini umarak “Daha fazla çalışmaya ihtiyacım var. Hafta sonuna kadar kadar hazır olmalıyım. Sivasspor maçında kulübede oturabilirim ama iki hafta içinde 90 dakika oynayabilecek duruma geleceğimi düşünüyorum” değerlendirmesini yaptı. Takımdan ayrı kaldığı döneme de değinen Çek golcü, şu ifadeleri kullandı: “Sarı kırmızılı taraftarları çok özledim. Sakatken onlardan ayrı kalmak çok zor. Sahaya döneceğim günü iple çekiyorum. İki haftaya kadar tam kapasiteyle hazır olacağımı umuyorum. Dilerim bu sezon yarıştığımız her kulvarda başarılı bir performans çizer ve kupaları kaldırırız.”


Cimbom'da Sabri paniği

G.Saray, Spor-Toto Süper Lig'in ilk haftasında oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına devam etti. Sakatlığı geçen Baros, çift kalenin son yarım saatinde forma giydi. Elano, fizyoterapist eşliğinde saha ve salonda özel çalıştı. Sağ kalça dış bölgesinde hissettiği ağrı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan Sabri'nin tedavisine hemen başlandı.


Ireland Aslan'a yakın iddiası

İngiliz Sky Sports, M.City'nin orta saha oyuncusu Stephen Ireland'ın G.Saray'a yakın olduğunu iddia etti. Sunderland'in yaptığı haftalık maaş teklifini beğenmeyen İrlandalı oyuncuya G.Saray'ın daha cazip bir teklif sunduğu, tek sıkıntının Ireland'ın Ada dışına çıkıp çıkmayacağına karar verememiş olduğu belirtildi.



14 yıl önce