|

Güngören'den Amerika Şampiyonluğuna: İki Türk madalyaları topladı

Orlando'da gerçekleşen Amerika Ulusal Şampiyonası'nda kickboks sporcuları Murat Elmas ve Faruk Mert Yüksel üstün performans sergileyerek 1 altın ve 3 gümüş madalya kazandı.

16:58 - 18/02/2024 Pazar
Güncelleme: 16:59 - 18/02/2024 Pazar
Yeni Şafak
İkili toplamda 1 altın ve 3 gümüş madalya kazandı.
İkili toplamda 1 altın ve 3 gümüş madalya kazandı.

8-11 Şubat tarihlerinde Florida eyaletinin şehri Orlando'da gerçekleşen Amerika Ulusal Şampiyonası'nda kickboks sporcuları Murat Elmas ve Faruk Mert Yüksel üstün performans sergileyerek toplamda 1 altın ve 3 gümüş madalya kazandı.


15 yıldan uzun bir süredir kickboksla ilgilenen ve spor kariyerlerine son iki yıldır Amerika'da devam eden Murat Elmas ve Faruk Mert Yüksel, Amerika Ulusal Şampiyonası'nda rakiplerini geride bırakarak yetiştikleri Güngören adına unutulmaz zaferler elde ettiler.


Turnuvadaki başarısını değerlendiren Murat Elmas, "Güngören Haznedar'da başladığımız spor kariyerimizi Amerika'da devam ettirme ve burada da başarılar elde etmek gerçekten harika bir duygu. Bu serüvenimizde her zaman yanımızda olan ailemize ve arkadaşlarımıza teşekkür ederiz'' ifadelerini kullandı.

Murat Elmas

Turnuvada elde ettiği iki gümüş madalya ile kendini kanıtlayan Faruk Mert Yüksel, "Bu başarılar, Güngören'den Amerika'ya uzanan bir serüvenin sadece bir adımı. Spor kariyerimizdeki bu önemli dönemeçte Güngören'deki dostlarımıza, ailemize ve Amerika'daki destekçilerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Faruk Mert Yüksel


#Kickboks
#Murat Elmas
#Faruk Mert Yüksel
2 ay önce