|

'Hakeme ağır küfür ettim şekerim çıktı'

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Esenyurtspor'un başkanı Hasan Kara ilginç açıklamalara imza attı. Kara, küme düşmelerinin kesinleştiği Bostancıspor maçında hakeme ağır küfür ettiğini itiraf etti.

Yeni Şafak
16:33 - 27/01/2015 Salı
Güncelleme: 14:51 - 27/01/2015 Salı
Yeni Şafak

Esenyurtspor’un Başkanı Hasan Kara yaptığı açıklamada, takımlarının Süper Amatör Lig'deki ilk sezonunda küme düşmesinde kendilerinin suçu olduğunu kabul etti.


Kara açıklamasında şöyle konuştu:


'Küfür ettim şekerim çıktı'

"Bu sene küme düştük, en büyük kusur bende. Ondan sonra da hakemlerde. Hakemler bu sezon işi ellerine aldılar ve bizi düşürdüler. Bostancıspor ile oynadığımız maçta 'Hasan Kara sahaya inmiş diyorlar' Ben sahaya falan inmedim. İşin aslı, ben taraftarların arasından maçı izliyordum. Maçın ilk yarısında Hakem aleyhimize haksız bir penaltı verince dayanamadım, hakeme çok ağır küfürler ettim. Hakem de 'Polis çağırın bu adamı aldırın' deyince, 'Beni almaya polisin gücü yetmez' dedim ve yine küfürler ettim. Sonra sinirlendim, şekerim çıktı, tansiyonum yükseldi ve çıktım hastaneye gittim.

'Ben hastaneye gidince hakem maçı oynattı'

Hakem de benim kendisine küfür etmem sebebiyle önce maçı tatil etmiş sonra da ben olmayınca çıkıp maçı oynatmış. Hakem bu maça bilinçli gelmiş, böyle maç yönetilmez. Bu sene Esenyurt olarak Hakemlerden çok çektik."
(Yerel Futbol)
#Hasan Kara
#Esenyurtspor
#Amatör Futbol
9 yıl önce