|

Hamzaoğlu'ndan özeleştiri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldıkları maçı değerlendirdi. Hamzaoğlu, 'Oyuncu değişikliklerinde geç kalmış olabilirim' dedi.

Yeni Şafak
23:16 - 26/12/2014 Cuma
Güncelleme: 21:18 - 26/12/2014 Cuma
Diğer

"İyi bir takıma karşı kötü bir zeminde oynadık" diyen Hamzaoğlu, "Sadece mücadele vardı, oyunu kurgulayamadık. Maçı uzun süre önde götürdük, ama bizim açımızdan baktığımızda kötü bir gol yedik. Sonrasında iki takım da pozisyonları gole çeviremedi" dedi.


Hamzaoğlu şöyle devam etti: "Beşiktaş maçı var önümüzde, ona hazırlanacağız. Tabii ki burada olmayan oyuncular bizim için çok kıymetli, ancak bu zeminde o arkadaşlar da bir şey veremeyebilirdi. Mutlaka onlar da olsa, elimiz daha güçlü olurdu. Elbette onların eksikliğini hissettik, ancak oynayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ben belki oyuncu değişikliğinde geç kalmış olabilirim. İki forvetten birini daha erken çıkarıp, orta sahayı güçlendirebilirdim fakat gol yedik. Burak ile Umut'un takım oyununa daha çok destek olması gerekiyor. İkisi kolay oyundan düşüyorlar. Kademeli durmaları gerekiyor. Olcan falan, takım kurgusunda bayağı değişiklik oldu. Bu kadar yeniliğin içinde hata olması normal, oyuncularımın hata yapmasını doğal karşılıyorum. 2 puan kaybı var, telafisi olur, ama önemli olan, biz doğru yolda ilerlemeye devam etmeliyiz."

#Galatasaray
#Hamza Hamzaoğlu
#Gençlerbirliği
9 yıl önce